Just see on alanud hooaja kuumim värvitoon blondidele

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Instagram

Plaatina, anna teed uuele trenditoonile, mis sel kevadel blondide seas rokib.

Kiviblond (ing k stone blonde) on mitmekülgsem kui täiesti helevalge blond ning sel uuel toonil on mitmeid boonuseid. Esiteks me teame, kui keeruline on hoida tuha- või plaatinakarva juukseid «puhtana» - vasetoon kipub ikka sisse lipsama pärast teatud arvu pesusid.

Lisaks nõuab see pidevalt hõbešampoonitamist või lillamaski tegemist. Kiviblond on aga erinev.

Esiteks võtab kiviblond arvesse su enda loomuliku juukse tooni, nii et tulemus jääb loomulik, kuigi tegelikult on värvitud. Juuksurid kasutavad ka erinevaid toone, et luua tasakaal heleda tuhatooni ja soojemate toonide vahel. Tulemusena võidab siit ka su enda jume, kuna ka meie nahal on alatoonid, täpselt nagu juustel, ning neid saab jagada külmadeks, soojadeks ja neutraalseteks.

Juuksetooni valides peab seega nahatoone arvesse võtma. Kui sul on soojatooniline nahk, võivad soojad toonid anda sulle koltunud väljanägemise ning kui sul on külma tooniga nahk, siis külma tooniga soeng muudab sind haiglaselt kahvatuks.

Kuna kiviblond aga kaasab kõik erinevad toonid, siis näeb ka su jume parem välja. Järelhoolduse osas pead aga hõbešampooni või lillamaski tegema poole vähem kui plaatinatooni puhul. Nii et kui juuksurisalongid taas avatud, tasub just seda värvi endale küsida!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles