Sharon Osbourne saab täna 60-aastaseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sharon Osbourne
Sharon Osbourne Foto: AP / Scanpix

Paljusid või nii suur number kui 60 hirmutada, kuid mitte rokkar Ozzy Osbourne’i naist Sharonit, kes just täna tähistab oma juubelit.

«Igal vanusel on omad plussid ja miinused. Sa saad juurde elutarkust, sisemist tugevust, jõudu. Ma saan 60-aastaseks, olen terve ja õnnelik, ma ei kavatse seda aega muretsemisele kulutada,» sõnas naine ajakirjale People antud intervjuus.

Osbourne, kes on endine vähihaige, tunnistas, et ei osanud oodata, et ta kunagi nii kaugele üldse jõuab. Tema sõnul on ta elu nüüd kõigele muule boonuseks.

Viimased kaks kuud on naine järginud Atkinsi dieeti, tänu millele on ta kaalu kaotanud ning teinud kõvasti trenni.

«Ma ei tahtnud saada 60-aastaseks ja tunda end ikka veel oma riietes ebamugavalt,» ütles Osbourne. «See oli üks asi, mida ma tahtsin saavutada enne 60. eluaastat. Jätsin selle muidugi viimasele minutile, sest niimoodi olen ma terve elu teinud.»

Millised asjad on veel Sharoni tegemata asjade nimekirjas? «Ma tahaksin itaalia keelt õppida. Ma ei tea praegu ühtki teist itaaliakeelset sõna peale «pasta», aga ma õpin,» oli naine enesekindel.

Sharon ja Ozzy Osbourne on abielus olnud 30 aastat, neil on kolm last: Aimee, Kelly ja Jack.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles