Reet Roos maandab stressi jooga ja jalutamisega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liige Reet Roos (IRL).
Riigikogu liige Reet Roos (IRL). Foto: Liis Treimann

Riigikogu liige ja ettevõtja Reet Roos (39) rääkis ajakirjale Naised, et on nõus mingitel perioodidel rohkem pingutama, et kõik saaks kindlasti tehtud, sest muidu ei saa ta magadagi.

Kiirest elust tingitud pingete maandamiseks on ta avastanud jooga. «See pole enam midagi erilist, praegu teevad vist kõik joogat,» naeris ta. «Mingit imejoogat ma muidugi ei tee. Minul on vana hea Gunnar Aarma joogastiil ning ma arvan, et see on eestlasele ka kõige sobivam. Lisaks on muidugi tarvis paras annus positiivset mõtlemist,» tõdes ta.

Hoolimata ilmast käib Reet ka palju jala, sest elab kesklinnas. «Jala käimine hoiab hästi vormis. Madalad kingad jalga ning pigem olen viis minutit varem kohal. Lisaks paras annus värsket õhku.» Omamoodi treeninguks peab ta ka treppidel käimist. «Viies korrus elamiseks ongi parima vormi saladus! Muudkui astud üles-alla! Kord jäävad võtmed maha, siis arvutikott, ja nii see käibki.»

Kõige tähtsam on Reeda meelest stressi maandamiseks siiski positiivne mõtlemine ja hea tuju. «Selle vastu ei saa absoluutselt mitte miski,» ütles ta ja lisas, et mõtteid tuleb ise juhtida ning ka raskes olukorras peaks otsima head. «See distsiplineerib. Kui tabad end kurvalt mõttelt, lisad ühe hea mõtte ja lähebki paremaks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles