Tiina Kruusist saab ajakirja Anne & Stiil uus peatoimetaja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Kruus
Tiina Kruus Foto: Peeter Langovits/Postimees

Naisteajakirja Anne & Stiil uueks peatoimetajaks saab Tiina Kruus. Anne & Stiili detsembrinumber jõuab tellijateni ja müügilettidele juba Tiina käe alt, kes oli ka ajakirja Anne esimene peatoimetaja 1995. aastal.

Naisteväljaanded on olnud Tiina Kruusi eriliseks kireks: 1995. aastal lükkas ta käima ajakirja Anne, misjärel jätkas tollase ajakirja Stiil peatoimetajana. Kruusi sõnul oli ettepanek tulla peatoimetama Annet & Stiili väga intrigeeriv. Teda ootab ees rohkeid võimalusi pakkuv väljaanne ja väga professionaalne meeskond. «Ootan põnevusega, mida me koos ära teha saame,» lisab uus peatoimetaja Tiina Kruus.

Ajakirjade Kirjastuse juht Mart Luik põhjendab peatoimetaja vahetust struktuurimuudatustega ajakirjas. Mart Luik ütleb, et Anne & Stiil on tuntud ja hinnatud bränd ning lugejate seas populaarne. Annes & Stiilis on rohkem reklaami kui üheski teises ajakirjas Eestis, ajakirja müüginumbrid on kõrged, lisaks on toote taga tugev tiim. «Me oleme tänulikud Ester Kannelmäele, kes on seda kõike viimasel kahel aastal oluliselt mõjutanud. Tiina ülesandeks saab aidata ajakirjal taasavastada oma juuri, laiendada teemaderingi ja täita veelgi paremini lugejate ootusi. Kuukiri vajab edaspidi üha enam sisukat lugemist, mis on meie arvates ainus toimiv retsept järjest pealiskaudsemaks muutuvas meedias,» lisas Mart Luik.

Esimene Anne & Stiil ilmus kolm aastat tagasi, septembris 2009, kui liitusid ajakirjad Anne ja Stiil. Anne & Stiili esimene peatoimetaja Merle Liivak on lapsepuhkusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles