Kuidas jäid rahule Andrese valikuga?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eliise
Eliise Foto: Maris Tomba

Tänaõhtuses saates otsis endale kaaslast 35aastane loodusainete õpetaja ja rahvateatri näitleja Andres. Sportimist, maalimist, aiapidamist ja reisimist oma hobideks pidav mees soovis kohtuda särasilmse naisega, kellest võiks saada tema hingesugulane.

Esimesena astus Andrese ette loodusteaduste üliõpilane Eliise, kes armastab muusikat, teatrit ja reisimist ning unistab oma majast ja lastest. Teisena tutvus Andres teatrihuvilise koka Eneliga, kes lootis kohtuda positiivse ja mõistliku mehega, kes oskab olla tähelepanelik olemata pealetükkiv. Kolmas kandidaat oli särtsakas müügiesindaja Viivi, kes igatseb oma ellu meest, kellega luua usaldusväärne ja aus suhe.

Saatejuhid said üsna kohe aru, et Viivi ja Andrese vahel ei tekkinud mingit sädet. Nastja soovitas Andresel valida Eneli ja Eliise vahel. Eneli puhul võib probleemiks saada Andrese liigne eneseimetlus.

Eliise puhul aga see, et nii Eliise kui Andres kipuvad olema suhetes liidrid. Ilona leidis pärast Eliise etteastet, et paar on leitud ja saate võib sama hästi kui lõpetada - üks on loodusteaduste üliõpilane, teine loodusainete õpetaja, üks on harrastusnäitleja, teine armastab teatrit, üks otsib vanemat meest, teine nooremat naist ning mõlemad unistavad elust maal.

Ka Andrese sõbranna soovitas valida Eliise. Me ei tea, kas Andres oli oma valiku teinud juba enne saatejuhtide soovitusi või võttis ta neid siiski kuulda. Igal juhul langetas ta üsna kiiresti oma otsuse ning tema väljavalituks osutus Eliise.

Kui te soovite tutvuda Eneli või Viiviga, siis saatke sõnum märksõnaga «TV3 ENELI» või «TV3 VIIVI» numbrile 13553 (sõnumi hind 1 euro). Kui tahate  tutvuda kellegagi eelmistes saadetes osalenutest või soovite ise olla üks saate osaline, siis minge TV3 koduleheküljele ja täitke ankeet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles