Uuring: vaid üks kuuest kallistusest viib seksini

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised armastavad kallistusi ja mehed peavad neid seksile eelnevaks õrnushetkeks, kuid uus uuring näitas, et vaid üks kuuest kallistusest viib seksini.

Michigani ülikooli teadlased selgitasid välja, et suure tõenäosusega ei järgne kallistamisele seksi, sest paljud paarid kasutavad üksteise kaisus olemist selleks, et partnerile oma päevast rääkida, kirjutab femalefirst.co.uk.

Ometi ei tasu meestel meelt heita, sest selgus ka, et rohkem kallistavatel paaridel on parem voodielu.

Teadlased soovisid uuringuga välja selgitada, kui kaua inimesed kallistavad, kui tihti seda tehakse ja mida kallistades tuntakse.

Uuring defineeris kallistust kui «intiimset, füüsilist ja armastavat kontakti, mis ei hõlma seksuaalset käitumist ja mille käigus kaks keha puutuvad tervenisti kokku, mitte vaid käed või huuled».

Uuringust selgus, et keskmine kaisutus kestab 47 minutit ja 36 sekundit ning sellele järgnes tavaliselt kas vestlus, massaaž, muusika kuulamine või lugemine.

Vaid üks kuuest paarist ütles, et kallistamisele järgneb seks.

Paaride lemmikaeg kallistamiseks on õhtu ja kõige rohkem eelistatakse üksteise kaisus rääkida oma päevast. Paarid tunnevad üksteise kaisus olles turvatunnet ja õnne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles