Eesti naine osaleb ülemaailmses selgeltnägijate võistlussaates

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PBK

3. novembril esilinastub eestikeelsete subtiitritega Pervõi Baltiiski kanalil (PBK) ülemaailmse saate «Selgeltnägijate tuleproov» kolmas hooaeg, millest võtab osa ka eestlanna Ilona Kaldre.

Osalejad on tugevad maagid ja posijad kogu maailmast, esindatud on USA, Šotimaa, Moldova, Aserbaidžaan, Valgevene, Venemaa, Ukraina ja Baltimaad.

«Selgeltnägijate tuleproovi» uut hooaega ootasid nii televaatajad kui ka selgeltnägijad ise. Seekord laekus sooviavaldusi saates osalemiseks nii hulgaliselt, et parimate kandidaatide väljaselgitamiseks tuli teha lisaeelvoor, milles osales 237 selgeltnägijat maailma eri paigust.

Ilona Kaldre on selgeltnägija ja spetsialist inimeste otsimises. «Teen koostööd politseiga,» ütles ta enda iseloomustamiseks. «Minu arvel on pea kakskümmend lahendatud kuritegu, võin leida inimese, kus ta ka poleks!»

Tuleproovist võtavad osa ka selgeltnägijad teistest Balti riikidest. Lätist pärit Jelena Zahvajeva nimetab end «Hüatsindi nõiaks». Oma ande päris Jelena vanaemalt, kes oli samuti nõid ning pere legendi järgi suutis end muuta kassiks. Leedust osaleb Edvardas Balika, kes tegeleb rituaalse valge maagiaga.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles