Randevuu: vaata, kelle vahel peab Andres valiku tegema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres
Andres Foto: Maris Tomba

Tänases saates otsib endale kaaslast 50aastane Andres, kes soovib kohtuda aruka naisega, kes teeks teda paremaks inimeseks. Andresega tulevad kohtuma kolm daami - täiuslikkusele püüdlev suhtekorraldaja Riina, armastuse usku raamatupidaja Katrin ja harmooniat hindav hobikunstnik Aili.

Andres, 50. Õppinud ehitusinseneriks, kuid lisaks majade projekteerimisele teeninud pikka aega elatist ajakirjanikuna. Kui endale midagi ette heidab, siis ainult laiskust. On olnud üks kord abielus ja mitmeid kordi kooselus. Loodab kohtuda naisega, kes teeks teda paremaks inimeseks.

Riina, 46. Suhtekorraldaja. Vabal ajal teeb rahvatantsu, kirjutab luuletusi ja on ema oma kahele lapsele. Hoiatab, et on nii enda kui teiste suhtes pisut kriitiline. Unistab majast ja toetavast kaaslasest, kes peaks mõistma huumorit ning tundma elust siirast rõõmu.

Katrin, 50. Raamatupidaja, kuigi lõpetanud konservatooriumi muusikapedagoogika erialal. Hoiatab, et on emotsionaalne ja otsekohene. Hindab individuaalsust, lubamatu on valetamine. Unistab kohtuda mehega, kes oleks rahulik, viisakas ja loov ning kellega lõhnad sobiksid.

Aili, 47. Õppinud veterinaariks, kuid õpitud erialale tööle ei läinud. Tegeleb meelsamini joonistamise, käsitöö ja aiandusega. Hoiatab, et kipub hilinema. Soovib kohata vaimsete huvidega tähelepanelikku meest, kes oskab kuulata ja jagab tema huvi taimede, loomade ja kunsti vastu.

«Randevuu» on TV3s reedeti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles