Kingad, mis peaksid olema iga naise kapis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milliseid valida?
Milliseid valida? Foto: SCANPIX

Moetundlikud naised teavad, et kingad võivad välimust väga palju muuta. Erinevate rõivaste juurde sobivad erinevad jalanõud, mis peavad olema mugavad, mitmekülgsed ja kindlasti ka stiilsed.

Sinu kapis peaks kindlasti olema kolm paari kingi, teatab Beauty & Style.

Oxfordi stiilis kontsakingad

Moekad Oxfordi kingad sobivad nii kontorisse kui tänavale. Nendega saab käia nii päevasel kui õhtusel ajal ja need on tõeliselt stiilsed. Eriti tore on, et neil on mugava pikkusega konts, mis ei väsita jalgu. Pruunid või mustad Oxfordi kingad on klassikalise välimusega ning need sobivad pea iga riietusega. Vaata pilte SIIT!

Värvilised õhtukingad

Igal naisel võiksid olla ka kingad, milles peol tantsu keerutada. Värvilised kingad on seksikad ja hakkavad silma. Kui leopardimustrilised kingad tunduvad sulle liiast, siis vali ühetoonilised kingad, mis su riietuse värvi eriliselt esile toovad. Stiilinäiteid leiad SIIT!

Baleriinad

Juba mitmendat aastat on väga populaarsed baleriinad, mis on imemugavad, kuid stiilsed ja šikid. Poodidest võib leida neid väga erinevates variatsioonides. Olenevalt iseloomust võid valida kas sätendavad, tagasihoidlikud lehviga kingad või sootuks erepunased lakk-kingad. Baleriinad võivad olla ebamugavad kui need on liiga jäigad või kui tald on liiga lame. Pane tähele, et ostaksid kingad, mis toetavad jalavõlvi ja on painduvad. Vaata pilte SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles