Randevuu: Relika otsib peremeest, kes mõistaks nalja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Relika
Relika Foto: Maris Tomba

Tänases saates otsib endale kaaslast 24-aastane kokaks õppinud Relika, kes soovib kohtuda mehega, kes peaks lugu perest ja armastaks loodust. Relikaga tulevad kohtuma kolm noormeest – tõsiste kavatsustega traktorist Enn, kodusoojust igatsev stjuuard Kristo ja seiklejahingega müügimees Alo.

Relika, 24. Õppinud kokaks, kuid südamelähedane on nii juuksuri kui ka sisedisaineri amet. Unistab langevarjuga hüppamisest. Hoiatab, et mees peab leppima tema kalastamiskirega. Soovib kohtuda mehega, kes mõistaks nalja ning sooviks lapsi.

Enn, 32.Traktorist suurtalus. Talutehnika spetsialist. Unistab pisirollist mõnes humoorikas Eesti seriaalis. Hoiatab, et on väga otsekohene. On seni elanud pigem masinatele, kuid nüüd tunneb, et on aeg naine võtta. Otsib naist, kes oleks kurvikas nagu Lõuna-Eesti maastik.

Kristo, 35.Stjuuard Läänemerel kurseerivatel laevadel. Hoiatab, et käib pikkade vahetustega tööl. On kaastundlik ja heasüdamlik, mida töökohas väga hinnatakse. Kui leiab õige naise, on valmis teda elu lõpuni kätel kandma, sest on väsinud «täna-tuleb ja homme-läheb» naistest.

Alo, 34.Müügimees, kes näeb end tulevikus väikeettevõtjana. Avatud loomuga, hindab head seltskonda. Hoiatab, et jääb sageli hiljaks. Leibade ühte kappi panek pole probleemiks, aga rahakott peab igaühel oma olema. Otsib naist, kes oleks hoolitsetud ja teaks, mida elult tahab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles