Veiselihafondüü juustukastmega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veiselihafondüü juustukastmega
Veiselihafondüü juustukastmega Foto: Innomine

Kokk Indrek Kivisalu õpetab, kuidas teha veiselihafondüüd.

Koostis-ja maitseained:

  • 1 pakk Liivimaa lihaveise fondüükuubikut
  • sool
  • pipar
  • tüümian
  • oliivi- või päevalilleõli

Juustukaste:

  • 2/3 purk vedelat Cheddari juustu
  • 1/3 pakki hapukoort
  • sool
  • pipar

Sega Cheddari juust, hapukoor, sool ja pipar. Sega taldrikul tüümian, sool ja pipar. Kuumuta fondüüpotis õli. Pane kuubikud varda otsa (maksimum kaks kuubikut ühe varda otsa). Aseta õlisse ja küpseta endale sobiliku valmidusastmeni. Võta varras välja ning hõõru seda soola ja tüümiani segus. Serveeri juustukastmega

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles