Rokkari hingega Urmas otsib «Randevuust» hella naist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas
Urmas Foto: Maris Tomba

Tänases saates otsib endale kaaslast 48-aastane rõivapoe müüja Urmas. Ta loodab leida hella naist, kes mõistaks muusikat ja rokimehe hinge.

Urmasega tulevad kohtuma kolm daami – hoolitsev linnaametnik Elin, iseseisev ja visa ujumistreener Maiu ning veel üks Maiu, kes töötab laeval klienditeenindajana ja kavatseb elada Eesti kõige vanemaks mutiks.

URMAS, 48. Rõivapoe müüja Helsingist. Töötanud ka kelneri ja taksojuhina, kuid unistab oma brändipoest või muusikabaarist. Kinnitab, et välise karmi koore all peitub soe inimene. Hoiatab, et ei loobu pikkadest juustest. Otsib hella ja tundelist naist.

ELIN, 39. Linnaametnik. Armastab lilli ja komplimente ning mehi, kes oskavad armastada ja olla armastatud. Hoiatab, et kipub kõik kodutööd ise ära tegema. Loodab kohtuda mehega, kes oskaks naises näha võrdväärset partnerit.

MAIU, 50. Ujumistreener. Mitmekordne Eesti meister ujumises. On õnnelik, et tal on töö, mida ta naudib ja kodu, kuhu on alati hea tulla. Halbu harjumusi pole, kui liigne iseseisvus välja arvata. Loodab kohtuda ausa ja mõistva mehega, kelle huvideks ei oleks ainult diivan, telekas ja õlu.

MAIU, 50. Klienditeenindaja. Hoiatab, et on tagasihoidlik, kuid samal ajal näeb vaeva, et suruda alla oma temperamenti, mille on pärinud vene rahvusest isalt. Kavatseb elada Eesti kõige vanemaks mutiks. Armastatu peab olema töökas, sest kui vireleda, siis pigem üksi kui koos mehega.

«Randevuu» on TV3s reedeti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles