Randevuu: kuidas jäid rahule Urmase valikuga?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maiu
Maiu Foto: Maris Tomba

Tänaõhtuses saates otsis endale kaaslast 48-aastane soe ja heasüdamlik rõivapoe müüja Urmas Helsingist. Ta soovis kohtuda hella ja koduse naisega, kes mõistaks muusikat ja rokimehe hinge.

Esimesena astus Urmase ette kõigi ja kõige eest hoolitsev linnaametnik Elin, kes lootis kohtuda kahe jalaga maa peal seisva mehega, kes oskaks naises näha võrdväärset partnerit. Kolmest kandidaadist teine oli iseseisev ja visa ujumistreener Maiu, kes ootas oma ellu ausat ja mõistvat meest, kel oleks ka muid huvisid peale diivani, teleka ja õlu. Kolmas kandidaat oli samuti Maiu, kes töötas laeval klienditeenindajana ning oli valmis pärast pikki üksi elatud aastaid uuesti armuma ja armastama.

Nastja arvas, et Urmasele võiks Elin meeldida, kuid ei soovinud rohkem midagi lisada. Järgmise kandidaadi,  ujumistreeneri Maiu jaoks jäi Urmas saatejuhtide arvates liiga lapsemeelseks. Nastja lisas, et Maiule sobib tugev ja esinduslik mees. Ja kinnitas, et selline mees ilmub tema ellu lähiajal.

Ilona arvates sobis Urmasele kõige enam kolmas kandidaat, klienditeenindaja Maiu, kes oli välimuselt kõige enam Urmase naisideaali, laulja Bonnie Tyleri moodi. Nastja arvas, et kuna Maiu ja Urmas on kaks lapsemeelset inimest, võib nende suhe kujuneda huvitavaks. Kuid samas ta hoiatas, et siiski mitte pikaajaliseks.

Kokkuvõttes ei sobinud saatejuhtide arvates Urmasele ükski kolmest naisest. Urmas jättis oma arvamuse kõigi kolme naise osas enda teada. Seepeale palusid saatejuhid tal oma otsuse langetada. Urmase väljavalituks osutus klienditeenindaja Maiu, kes kavatses elada Eesti kõige vanemaks mutiks.

Kui soovite tutvuda Elini või Maiuga, siis saatke sõnum märksõnaga «TV3 ELIN», «TV3 MAIU» numbrile 13553 (sõnumi hind 1€). Kui tahate  tutvuda kellegagi eelmistes saadetes osalenutest või soovite ise olla üks saate osaline, siis minge TV 3 koduleheküljele ja täitke ankeet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles