Salajasi ilunippe, et põdurana parem välja näha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Gripihooaeg on käes ja naistel ninad nohused. Reader’s Digest annab nõu, kuidas ka haigena hea välja näha.

Kui tunned, et sul tuleb nohu, siis ära taskurättide pealt raha kokku hoia. Nuuskad väga palju ja selleks, et vältida nina punetust ja karedust, osta eriti pehmed taskurätid.

Haiguse puhul kannatad suure tõenäosusega veepuuduse käes ja seda näitab ka su nahk. Kasuta haiguse ajal ennetavalt niisutavat kreemi nii hommikul kui õhtul. Nõnda kaitsed nahka lisaks nuuskamisest tingitud hõõrdumise vastu.

Kui su silmad lähevad kurnatusest paiste, siis maga haiguse ajal pisut kõrgema padjaga. Ära viska teekotte pärast kasutamist ära. Turguta nendega enda tumedaid silmaaluseid – heida pikali ja hoia jahtunud teekotte silmadel kuni veerand tundi.

Pane oma silmaümbruskreem külmkappi. Jahe kreem mõjub värskendavalt ja aitab ka paistetust alandada.

Üheks külmetushaiguse sümptomiks võivad olla veel punetavad silmad. Kasuta silmatilku, mis niisutavad ja jahutavad silmi ning aitavad punetuse vastu.

Kui soovid nina punetust varjata, siis kasuta tugeva pigmendiga läbipaistmatut peitepulka, millel on kollakas alatoon. See võiks olla pisut heledam kui su nahk, et varjata punetust.

Ära kasuta tavalist jumestuskreemi ja puudrit, sest kuna haiguse ajal on nahk kuivem ja puuder ei ole siis ilus. Loomulikuma tulemuse nimel kasuta pärast niisutavat kreemi mineraalidega jumestuskreemi, mis ühtlustab ja varjab, kuid ei tee näonahka kuivaks.

Haiguse ajal võivad huuled mõraneda ja nahka ajada. Hõõru nahatükid huultelt sooja ja niiske rätiga ning kanna seejärel peale salv või palsam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles