Homsel ilusal kuupäeval abiellub Eestis 140 paari

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX.

Kokku registreeritakse 12.12.2012 Eestis 140 paari – neist 38 Tallinnas.

Tallinna perekonnaseisuameti juhataja Karin Kask rääkis Õhtulehele, et soovijaid oli rohkemgi, kuid paraku ei ole kõigile ruumi. Olukorra teeb veelgi raskemaks mõne töötaja haigestumine, kuid kohalolijad annavad endast parima.

Ida-Viru maavalitsuse rahvastiku toimingute talituse peaspetsialist Irina Saltruk ütles, et neil on pidulikke registreerimisi ainult viis, ülejäänud 17 on mittepidulikud, mis tähendab, et noorpaar läheb registreerima ilma külalisteta.

Viljandi maavalitsuses alustatakse abielude registreerimist Sirje Tamme sõnul juba kell 8.30, sest on paare, kes soovivad seda teha enne tööpäeva algust.

Suurim abiellumistuhin oli 2007. ja 2008. aastal, kui maagilised kuupäevad langesid nädalavahetusele. Pärast homset tuleb järgmist päeva, kuu ja aasta poolest ühtivat kombinatsiooni 01.01.01 oodata 89 aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles