Ilu-lounge: ajatu meigimood – lainerijoon

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mis ühendab selliseid iluikoone kinolinalt nagu Merilyn Monroe, Audrey Hepburn, Sophia Loren ja Elizabeth Taylor? Muidugi  – silmalainer!

Tänapäeva meigimoodi on selle kaasa toonud säravad kaunitarid nagu Angelina Jolie, Scarlett Johansson, Amy Winehouse ja Dita Von Teese.

Ühe nõtke pintslitõmbega kehastud koduperenaisest diivaks. Lainerijoon tõmba ülemisele ripsmepiirile, alusta lau keskelt silma välisnurgani ja sealt imepeeneks minnes, millimeeter–kaks (oleneb silma kujust ja lauvärvi varjutusest) suunaga kergelt üles. Silma sisenurga poole lõpuni minnes kahanda joon pea olematuks. Laiemaks saad alati hajutada lainerit silmapliiatsi või lauvärviga. Joont on lihtsam teha väikeste lõikude kaupa, viltotsikuga lainer on kindlama otsaga, kuid mitte nii peent joont maaliv kui pintsliotsaga toode. Veega segatud tahket lainerivärvi on aga hõlpsam lauvärviga hajutada.

Enne lainerijoone tõmbamist on soovitav kogu silmalaug katta neutraalset tooni lauvärviga. Nii püsib lainer paigas ja nahaniiskus ei sulata seda laiali.

Levinuim viga, mida tehakse laineri kasutamisel meigis on «kurvad» lainerijooned. Seda saab aga edukalt vältida, kui teed nii – silma välisnurgas lainerijoont pikendades mine pisut enne silma lõppu ülespoole (nii pool millimeetrit), ja pööra tähelepanu õigele suunale. Suuna näitab kätte mõõtmisnipp – aseta pliiats ninatiiva ja silma välisnurgaga risti, tõmba joon justkui silma alalaugu pikendades välisnurgast mööda pliiatsit edasi.

Ripsmetele lisad tihedust, kui joonistad laineri võimalikult ripsmejoone sisse. Natuke venita ülemist silmalaugu seda tehes ülespoole, nii pääsed ripsmetele hästi lähedale ja laugu lahti lastes muutub  lainerijoon kui imeväel ideaalselt sirgeks.

Kui laug saab kogemata laineriga kokku, siis ära heitu – võta vatipulk ja kasta see silmameigieemaldaja või niisutava kreemi sisse ning eemalda liigne värv.

Soovitan soojalt algava piduderohke hooaja suhtes vaadata üle oma meigikott ja muretseda sinna vaieldamatult parim glamuurimeigi võtmeelement – silmalainer.

1. Algaja lainerdaja, kel käsi veidi väriseb. Sulle sobib kreemjas lainer või lainerpliiats, mida on kerge hajutada ja parandada.

RimmelScandaleyes Waterproof Gel Eyeliner, hind 8 eurot.

GloMinerals Precise Micro Eyeliner, hind 19 eurot.

2. Kindla käega lainerdaja, kes nädalalõpus laineriga flirdib. Viltotsikuga lainer on selle jaoks loodud.

L´Oréal Superliner Perfect Slim , hind 10.99 eurot.

3. Proffidele, kes kinnisilmi laineriga hakkama saavad ja ka neile, kes peavad lugu eriti sügavmustast joonest.

theBalm Schwing Black Liquid Eyeliner, hind 15.40 eurot.

4.Tahad , et sinu silmad säraksid ilutulestikuga võidu, siis lase käiku värviline glitterlainer.

BYS Eyeliner Liquid Glitter, hind 3.70 eurot.

Meigi kustukumm – imevidin, mis kaotab näolt viimsegi meigijälje, ka veekindla. Huule ja silmameigi eemaldaja Givenchy Mister Perfect Instant Makeup Eraser High Definition , hind 35 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles