Kas rahuldad partnerit, kuid jääd ise orgasmist ilma?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled üks neist liiga headest tüdrukutest, kes ei julge küsida partnerilt seda, mida tahaksid voodis kogeda?

Teiste inimeste rahuldamise komme pole kusagile kadunud – naised käituvad endiselt liiga paidena, et paluda partneril teha seda, mis neid orgasmini viiks. Kui mõni järgmistest väidetest käib sinu kohta, peaksid kaaluma oma põhimõtete muutmist ja uuel aastal magamistoas julgemalt end väljendama, kirjutab YourTango.

Tunned end süüdi, sest sul läheb kaua aega, et orgasmini jõuda. Kas sa pole kuulnud, et iga heategu saab tasutud? Kui sa ei näita välja, et su arvamus ja soovid on tähtsad, kuidas peaks partner su soove austama või parandama oma oskust sind rahuldada?

Tunned seksi ajal komplekse sellepärast, kuidas sa alasti välja näed. Muretsed pidevalt, et su keha pole piisavalt heas vormis. Kui otsid pidevalt teise inimese kiitust, tähendab see, et sa ei suuda end lõdvaks lasta. Armu oma kehasse, see on ainus, mis sulle on antud.

Tunned stressi, sest tahad kõike õigesti teha. Head tüdrukud tunnevad muret sellepärast, mida teised inimesed mõtlevad. Hetkes kohal olemine on tunduvalt lõbusam kui ideaalne olemine. Entusiasm – mitte analüüsimine ja enesekontroll – võib esile kutsuda ootamatu orgasmi.

Teesklemine on lihtsam, kui oma soovide avaldamine. Head tüdrukud ei räägi nilbeid asju. Kui sulle tundub, et sinu soovid pole olulised, mängid pidevalt teiste rahuldamise mängu. Intiimsus seisneb oma ihade väljendamises – ole alasti nii füüsilises kui vaimses mõttes.

Sul pole seksituju, kuid sa ei taha partnerile pettumust valmistada. Kui tunned seksist keeldumise tõttu end süüdi või teed seda vastumeelselt, siis oled kindlasti üks neist, kes ei taha teistele pettumust valmistada. Kui vajad meeleolu tekkimise jaoks rohkem romantikat või tahad mõne õhtu üksinda veeta, siis nii ütlegi. See on sinu sekselu, loo sulle sobivad piirid ja reeglid.

Oled pettunud, sest leppisid vähemaga. Mingil põhjusel pole su partner mees, keda sa tegelikult tahaks. Ta pole piisavalt nägus, rikas või seksikas. Iroonilisel kombel on raske rahuldada neid inimesi, kes pidevalt teisi rahuldada tahavad.

Sinu arvates on vahekorrast tekkivad kehavedelikud, lõhnad ja hääled eemaletõukavad. Head tüdrukud ei saa märjaks. Nad peidavad end teiste tegemiste taha ja väldivad vahekorrale omaste häälitsuste tegemist. Keskendu hetkes kohalolemisele, sind võib üllatada see, kui palju sa stimuleerimist naudid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles