Kuidas anda mehele teada, mida sa voodis tahad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui tihti oled olnud voodis mehega, kes on kuum ja seksikas, ent ei oska sind rahuldada? Miks kardavad paljud naised voodis mehele öelda, mida mees võiks teha, et naist erutada?

Portaal Yahoo! Shine vahendab mõned naiste selgitused, miks nad pole olnud suutelised oma soove väljendama ning vastused neile selgitustele on kogutud meestelt.

Naine: «Ma kardan mehe tundeid riivata.»

Jah, meestele meeldib mõelda, et esimese puudutusega on naise keha tema kontrolli all. Ometi ei vasta see tõele. Leidub mitmeid mooduseid, kuidas meest suunata ilma tema egole haiget tegemata. Ole oma tagasisidega õrn ja positiivne: «See on hea, aga tee suuremaid ringe.» Või näita ise ette, millised liigutused sulle meeldivad. Ükski mees pole väikese demonstratsiooni vastu.

Naine: «See oleks minust isekas.»

Uudis: meeste arvates pole seksuaalse mõnu otsimine isekas. See on see, mida mehed on teinud umbes 17 korda päevas alates puberteedieast. Siis süüdistasid nad oma hormoone, kuid täiskasvanuna on neil hea meel seltskonna üle.

Naine: «Mees peaks ise teadma, kuidas mind orgasmini viia.»

Esiteks, mitmete populaarsele fantaasiaraamatute tegelased – mõtle «Videviku» või «Viiskümmend halli varjundit» peategelastele – kogesid ülivõimsat seksi oma esimesele korral koos olles. Teiseks, nad on väljamõeldud tegelased. Hea seksi nimel tuleb vaeva näha ja isegi siis, kui oled vampiir, kes on umbes sada aastat saanud harjutada, puudub igasugune garantii, et saad esimese korraga superhästi hakkama. Kui mees pole valmis pingutama, siis see on probleemiks. Aga kui ta kukub läbi su mõtete lugemise testis, siis see on sinu probleem.

Naine: «Ma tunnen piinlikkust.»

Kujuta ette, et rollid on vahetunud. Kas mõtleksid mehest teisiti, kui ta jagaks sulle voodis juhtnööre? Ilmselt mitte. Jäta piinlikkus magamistoa ukse taha ja anna mehele teada, mis sind rahuldada võiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles