Retseptisoovitus: hakklihaga täidetud cannelloni’d

FOTO: Atria


14 tk

*14 cannelloni't
*450 g hakkliha
*1 spl pestot
*1 sibul
*sool
*pipar
*2 küüslauguküünt
*350 g tomatipastat
*200 g vahukoort
*toiduõli
*suhkur
*sool
*must pipar
*150 g juustu


Puhasta küüslauk ja haki peeneks, prae kergelt õlis ning vala juurde tomatipasta.
Lase pidevalt segades keema tõusta, lisa vahukoor ja maitsesta.

Koori sibul ja haki kuubikuteks. Sega sibul hakkliha ja pestoga, maitsesta soola ja pipraga.

Täida keetmata cannelloni'd hakklihamassiga, kasuta täitmiseks väikest lusikat või suru cannelloni toru otsapidi hakklihamassi. Lao cannelloni'd vormi ja vala peale kaste.

Küpseta eelsoojendatud ahjus 180 kraadi juures 30 minutit, seejärel puista peale 2/3 riivjuustust ja küpseta veel 15 minutit. Ahjust välja võttes puista peale ülejäänud juust ja serveeri.

Allikas: Atria