Millised pisiasjad ajavad naisi «keema»?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kallistused, mugav aluspesu ja sale peegelpilt on mõned pisiasjad, mis naisi õnnelikuks teevad. Aga millised asjad ajavad naisi närvi?

Daily Mail koostas nimekirja asjadest, mis naisi kergesti ärritada võivad.

1. Kui varrukas jääb ukselingi külge. Kui sa tahaksid seda meelega teha, siis ei läheks see kergesti õnneks, miks siis ukselink on soovimatul hetkel justkui varrukapüüdja?

2. Lego-klotsile astumine. Pole teist niivõrd vastikut valutunnet, kui paljajalu Lego-klotsile astumine. Tavaliselt paneb see astujat tagasi hüppama ja selle tulemusel maandutakse uutel klotsidel.

3. Järjekord pangaautomaadi juures. Tahad vaid 20 eurot välja võtta ja edasi minna, aga inimene sinu ees kontrollib oma kontojääki, vaatab konto väljavõtet ja siis ei suuda otsustada, millise summa välja peaks võtma.

4. Mehed, kes ühistranspordis istuvad jalad laiali. Ühel hetkel satub iga naine bussis, trollis või muus ühistranspordis istuma mehe kõrvale, kelle põlved lihtsalt peavad olema üksteisest võimalikult kaugel.

5. Inimesed, kes joovad viimase piima ära. Sinu kohvile ei jätku piima ja pead kohvi mustalt jooma, mis tekitab sul halva tuju terveks päevaks.

6. Kraapivad sildid riietel. Nad hõõruvad naha vastu, tekitavad sügelust ja ajavad närvi. Lõpuks pead sildi ära lõikama ja see võib omakorda tekitada auke riidesse.

7. Kui värskelt lakitud küüntele tekib kriimustus. Oled just tükk aega vaeva näinud, et ideaalset maniküüri teha ja järsku ilmub värskelt lakitud küünele kriimustus. Loomulikult pead uuesti alustama, sest teadmine, et ühel küünel on üks kriim, ajab kohutavalt närvi.

8. Pisikesed kilekotid suurtele ostudele. Mõned poes pressitakse suured tooted kottidesse, mis on ilmselgelt liiga väikesed antud asja jaoks.

9. Kui unustad nõudepesumasina sisse lülitada. Laadisid nõudepesumasina rasvaseid asju täis, aga kui läksid seda järgmisel hommikul tühjendama, leidsid, et vastu vaatavad mustad nõud ja pesuvahendi tablett ootab kannatlikult oma sahtlikeses.

10. Õlakotid, mis ei püsi õlal. Panid poeostud pikkade sangadega riidest kotti, aga see ei taha sugugi õlal püsida. Seetõttu pead kotti veidralt oma küünarnuki juures kandma.

11. Ninasügelus nõudepesu ajal. Nina sügamine õlaga ei läinud läbi, seega pead nõudepesu pooleli jätma ja märja käega nina sügama.

12. Kui tuul puhub juuksed värskelt värvitud huulte külge. Oled just huuled huuleläikega ära värvinud ja tuulehoog hoolitseb selle eest, et su huuled oleks juustega kaunistatud.

13. Aeglased tellijad. Mõned inimesed seisavad 10 minutit toidukoha järjekorras, ent leti äärde jõudes ei ole nad veel otsustanud, mida valida.

14. Kui telekapuldil saab patarei tühjaks. Raputad pulti, vehid seda õhus ja vajutad nuppe umbes kümme korda. Lõpuks pead ikkagi püsti tõusma ja käsitsi kanalit vahetama.

15. Salvrätik pesumasinas. Kui tüütu on puhast pesu masinast võttes avastada, et pesuga koos oli seal ka väike salvrätiku tükike, tänu millele on kõik riided valgeid tükikesi täis.

16. Valveseisak avalikus kohas. Need on inimesed, kes astuvad eskalaatorile ja jäävad seisma nii, et keegi neist mööda ei pääse. Nende sõbrad on inimesed, kes jäävad seisma keset tänavat või poeuksel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles