Kolm asja, millest mehed ei taha naistega rääkida

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui oled normaalses suhtes, peaksid olema võimeline ütlema mida iganes, mis sulle pähe tuleb, eks? Tegelikult mitte, peaksid seda tegema vaid siis, kui su eesmärgiks on oma suhe rikkuda.

Teatud teemasid ei tohiks meestega rääkides kunagi puudutada. Võib-olla sulle tundub, et mees on võimeline need ära taluma, ta on ju alati niivõrd karmi näoga, et miski ei tohiks teda kõigutada. Aga siin peitub väike saladus: meestele õpetatakse seda, et nad peavad tugevad olema ja oma tundeid alla suruma, tegelikult on nad aga õrnad ja tundlikud, eriti teatud teemade puhul, kirjutab GalTime.

1. Raha

Enamik mehi tahab tunda, et nad peavad peret ülal. Kuigi ajad on muutunud ja ka naised on võimelised kõrgetel kohtadel suuri summasid teenima, on meestel meeles mõlkumas siiski kujutluspilt, et tema on see, kes leiva lauale toob. Kui ütled või vihjad mehele, et ta ei saa sinu arvates sellega hakkama, purustad sa oma abikaasa. Kui sulle tõesti tundub, et mees pole võimeline pere eest hoolitsema, siis on sul kaks valikut: 1) jätta ta maha ja leida keegi, kes on sinu arvates võimekam; 2) hakata ise raha teenima.

Täiesti normaalne on julgustada meest rohkem pingutama ja kõrgemale püüdlema, aga seda tuleb teha nii, et sa ei purustaks tema põhimõtteid ega ründaks tema võimekust. See on delikaatne teema, kuid õige koguse tundlikkuse ja teadlikkusega on see täiesti tehtav.

2. Seks

Mehed on loomult võistlushimulised. Nad tahavad võita, mitte kaotada. Kaotamine tekitab temas tunde, et ta pole piisavalt mehine. Kui istutad tema mõtteisse kujutluspildi sellest, kuidas seksid mõne teise mehega, tekitab tal tunne, et ta on võistlusel ja sina oled kohtunik. Ta ei suuda muust mõelda, kui vaid sellest, et teine mees oli ilmselt temast parem. Mees tunneb ebakindlust ja kujutab pidevalt ette, kuidas teine mees sind unustamatu orgasmini viis. Pole tähtis, kui see ei vasta tõele või kui sa korduvalt kinnitad, et tegelikult see polnud sugugi nii.

Ilmselt mees teab, et sa pole enam süütu. Võib-olla teab ta ka seda, kellega sa eelnevalt maganud oled. Sa ei pea sellest rääkima. Kui ta üritab seda teemat puudutada, vali kiirelt teine jututeema ja ürita teda unustama panna, mida ta sinult küsis.

3. Macho'likkus

Mõne asjaga peaks mees hakkama saama: maanteekaardi lugemine, asjade parandamine, autorehvi vahetamine, tööriistade kasutamine jne. Kui sa tekitad temas ebakindlust seoses mõne mehise töö tegemisega, tekib mehel luuseri tunne ja ta võib hakata sind seetõttu vihkama. Tõenäoliselt on ta teadlik, et pole võimeline tegema kõiki neid asju, mida mehed juba sündides peaks oskama, aga ta ei taha, et sa talle seda pidevalt meenutad.

See on normaalne, kui ta ise mõne teise mehe abi palub. Kui aga sina seda teed eriti tema selja taga , siis sellest võib küll probleeme tulla. Lase tal kõigepealt ise üritada asjaga hakkama saada, kui ta taipab, et teda ei saada edu, küll ta kutsub kellegi teise appi. Lase tal ise selle sammuni jõuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles