Mooduseid, kuidas võid olla oma suhet lõhkumas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tahame kõik tõelist armastust kogeda. Olla tervislikus ja armastavas suhtes - see on maagiline tunne. Aga kui oled liialt tugev, domineeriv ja iseseisev naine, võid märkamatult takistada endal armastust leida.

Kas sinust õhkub maskuliinset energiat? Kas jätad alati mulje, et saad üksi hakkama ja oled suhetes pigem domineerivam pool? Kõik sellised asjad võivad sulle rohkem kahju kui kasu tuua, kirjutab YourTango.

Siin on viis moodust, kuidas võid alateadlikult olla oma suhteid lõhkumas.

«Kastreerid» oma mehe

Kui oled üks neist naistest, kelle jalas on suhtes püksid, sunnid partnerit olema see pool, kes kannab kleiti, mis tähendab, et kui sina oled mehelikum pool, siis tema peab võtma naiselikuma rolli. Paljude meeste jaoks on selline olukord raske. Isegi kõige tundlikum mees peab ühenduses olema oma maskuliinse poolega.

Saadad välja signaale, mis ütlevad, et sul pole teisi vaja

Kas oled nii iseseisev, võimekas ja tugev, et meestele jääb mulje, et neid justkui polegi tarvis? Mehed tahavad tunda, et nad on vajalikud. See aitab nende enesehinnangut tõsta ja tekitab hea enesetunde, et nad saavad sind aidata. Kui saadad välja signaale, et sa saad üksi hakkama, siis ei jää mehele ruumi, et näidata sulle oma armastust ja tuge. Selle tulemusel võib mees hakata otsima väljundit väljaspool teie suhet, mis aitaks tal kõiki neid vajadusi rahuldada.

Muutud ebaatraktiivseks

Maskuliinsed naised ei eruta mehi. Edukas, mehine ja tervislik mees otsib naiselikku naist. Isegi, kui oled kena naine, võivad mehed end ohustatuna tunda, kui elad maskuliinse energia toel. Tõeline ihalus on seotud sellega, millise tunde inimene meis tekitab, mitte sellega, kuidas ta välja näeb. Tõeliselt magneetiline tõmme tekib siis, kui teine inimene tekitab meis imelise tunde. Naiselik naine teab, kuidas panna meest end mehisena tundma.

Tekitad võistluse

Maskuliinne energia on võistluslik. Kui tahad suhtes võimu oma kätte haarata, tapad armastuse sideme. Mehega võistlemine tekitab temas tunde, et te olete konkurendid, mitte ühtne tiim.

Kaotad sideme iseendaga

Kui lased oma mehisel poolel võimust võtta, siis kaotad oma tõelise kiirguse. See lõhub sideme sinu olemusliku naiselikkusega. Kui lased oma unikaalsel naiselikkusel särada, siis see jääb silma ja tekitab positiivseid emotsioone. Sellise mänguliselt naiseliku energiaga muutud meestele ligitõmbavamaks ning nad hakkavad sind armastama ja jumaldama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles