Kas mehed, kellele meeldivad suured rinnad, on seksistid?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

See võib tunduda klišeena, kuid mida suuremad rinnad mehele meeldivad, seda seksistlikuma suhtumisega ta tõenäoliselt on.

Westminsteri ülikooli uuring näitas, et meeste põhimõtted ja hoiakud võivad viidata, millise suurusega rinnad neile meeldivad, vahendab Huff Post.

Teadlased küsitlesid 361 heteroseksuaalset meest vanuses 18-68. Igale mehele näidati viit erinevat 3D naisekuju, igal kujul olid erineva suurusega rinnad. Seejärel pidid mehed valima, milline naine oli nende jaoks füüsiliselt kõige atraktiivsem.

Seejärel paluti osalejatel täita küsimustikke, milles uuriti nende suhtumist naistesse ning meeste ja naiste vahelistesse suhetesse.

Selgus, et suurim protsent mehi (32,7 protsenti) valis keskmise suurusega rinnad. Sellele järgnesid suured rinnad (24,4 protsenti), seejärel väga suured rinnad (19,1 protsenti), väikesed rinnad (15,5 protsenti) ja viimasena väga väikesed rinnad (8,3 protsenti).

Suurte või väga suurte rindade eelistamise ja seksismi ning naistesse negatiivselt suhtumise vahel leiti olevat otsene seos.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles