Ideaalne seks: kui kaua, kus ja millal seda teha?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Milline on sinu ettekujutus ideaalsest seksist? Suurbritannias läbi viidud küsitlus paljastab, millal, kus ja kui kaua inimestele meeldib seksida.

Kui osalejatelt küsiti, kui tihti nad tahaks seksida, siis enamik vastanutest ütles, et ideaalis seksiks nad vähemalt korra nädalas, vahendab femalefirst.co.uk.

Palju on räägitud sellest, et hommikune seks on eriti kuum, kuid küsitlusele vastanutest vaid 6 protsenti ütlesid, et neile meeldib seksida ajavahemikus kell 7-8.00.

Osalenud brittide sõnul on kõige ideaalsem aeg seksimiseks kell 10-11 õhtul, täpselt enne magamaminekut.

Ideaalis meeldiks inimestele, et seks kestaks keskmiselt 23 minutit, sest see on täpselt piisav aeg, et inimesed tunneksid rahuldust.

Asukoha suhtes eelistasid vastajad kõige enam oma voodit, 11 protsenti vastanutest ütles aga, et vannituba on ideaalne koht seksimiseks.

Eelmäng on teadagi seksi oluline osa ja paljude jaoks on see lausa tähtsam kui seks ise. Brittide jaoks oli eelmängu ja seksi suhe tähtsusega 60:40.

Positsioonidest oli kõige populaarsem asend, kus naine on peal. Teisele kohale jõudis misjonäriasend.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles