Staarid paljastasid, mis on nende veidrad fetišid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laureuse spordiauhindade gala. Pildil õhtujuht Eva Longoria.
Laureuse spordiauhindade gala. Pildil õhtujuht Eva Longoria. Foto: SCANPIX

Huff Post kogus kokku, mida põnevat on staarid oma fetišite kohta avalikkusele rääkinud.

Nick Lachey rääkis 2006. aastal ajakirjale Elle, et ta nautis oma eksnaise Jessica Simpsoni kingade kandmist. «See oli selline veidi üleannetu asi, mida meile meeldis teha,» sõnas ta.

Pete Wentz rääkis 2008. aastal Howard Sternile sellest, kuidas ta oli Ashlee Simpsoniga esimest korda vahekorras. «Me olime Soho Grand hotellis ja seal oli peegel. Ma vaatasin ennast: «Issand jumal, sa paned oma unistuste tüdrukut ja sa vaatad seda ise pealt.».»

«Ma arvan, et autos seksimine on väga erutav,» ütles Scarlett Johansson Playboyle. «Kui mul oleks väga himur meeleolu ja ma tahaks teha midagi üleannetut ja seksikat, siis teeksin ma seda auto tagaistmel.»

1012. aasta alguses paljastas anonüümne allikas ajakirjale Us Weekly, et Katy Perry pole Russell Brandi jaoks piisavalt kinky. Seetõttu olevat purunenud ka nende abielu. «Talle meeldivad räpased mängud. Talle meeldib eriti üks konkreetne pornofilm mehest ratastoolis. Teda köidavad olukorrad, kuhu ta ise kuidagi sattuda ei saa.»

Brooke Burke tunnistas FHM’ile, et talle meeldivad jalad. «Mul on kahtlemata fetiš. Aga ma ei taha kellegagi voodisse minna ja tunda ta karedaid jalgu.»

Jack Black ütles kord: «Noh, mulle ei meeldi mingid kahtlased lõhnad, aga mul on küll natuke jala-fetiš. Avastan end teinekord jalgu vahtimas. Mulle meeldivad kontsad. Kui naine kannab puutallaga kingi, siis see mõjub mulle. Sandaalid. Plätud. Paljad jalad on kõige paremad.»

Eva Longoria jagas New York Posti vahendusel oma intiimelust detaile, mis viitavad, et ta harrastab sadomaso mänge. «Mind on siidsallidega kinni seotud. Alistumises on midagi väga seksikat. Kõik kaitsed on maas ja sa andud täielikult.»

Rihanna sõnul peab mees voodis hea olema. «Ja suurus on oluline,» rõhutas ta Saksa ajakirjale 2009. aastal. «Saate aru, mida ma mõtlen? Sisemine ilu on samuti oluline, kuid ilma mänguasjata pole selles midagi lõbusat.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles