Kuidas alustada päeva armastuse ja tänutundega?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui soovid, et sind kohtamas käies saadaks edu, siis on tänutunne äärmiselt oluline omadus. Tänutunne tähendab seda, et sa oled tänulik ning valmis seda ning headust ka teistele demonstreerima.

Miks on tänutunne kohtingute puhul oluline? Psühholoogiaajakiri Psychology Today andmetel on uuringud näidanud, et tänulikkus parandab inimese psühholoogilist, emotsionaalsed ja füüsilist enesetunnet, vahendab YourTango.

Kui oskad olla oma igapäevases elus tänulik, siis muutud õnnelikumaks ja meeldivamaks inimeseks. Inimesi tõmbab sinust kiirgav positiivne energia ja nad tajuvad, et sul on hea meel, et nad on osa su elust. Sel kõigel on väga oluline mõju sinu ja sind ümbritsevate elule. Kuidas endas tänutunnet kasvatada ja sel viisil ellu rohkem armastust tuua?

Ole õnnelik, et sa oled elus. Unusta kõik mured ja tegemata tööd ning ole tänulik, et sa elad ja hingad.

Ole tänulik oma keha eest. Sa puudutad, maitsed, räägid, kuuled, tunned, hingad ja näed. Kui sul on mõne eelpool nimetatud tegevuse jaoks tarvis abivahendeid, siis ole tänulik, et sul on võimalus neid kasutada.

Ole tänulik oma sõprade eest. Nad jagavad sinuga õnnelikke ja raskeid aegu ning sul on täielik vabadus valida, kes need inimesed on. Ole ka neile heaks sõbraks ning sa pole kunagi üksi.

Ole õnnelik, et sul on vabadus valida. Pole tähtsust, mida elu su teele toob, sul on õigus valida oma rada, avaldada arvamust ja teha omad valikud. Sa võid otsustada täna oma töökohta vahetada ja su teel on tohutult uusi võimalusi. Usu endasse ja järgi oma unistusi, sul on 100 protsenti vabadus seda teha.

Hinda loodust. Et elada tõelises harmoonias, pead olema loodusega kooskõlas. Jaluta pargis ja nuusuta kevadet. Kuula linnulaulu, uju suvel palju meres või järvedes. Tunne loodusega sidet ja ole selle üle õnnelik.

Hinda ilu. Meid ümbritseb ilu, olgu see maalide, fotode, laulude või muu kunstivormi näol. Ilu leidub ka meid ümbritsevates nägudes ja see on peidus iga inimese sees.

Armasta. Selleks, et tõeliselt armastada, pead siiralt austama ja hindama ennast. Kui oled endaga harmoonias, siis on sul ka teistega head suhted. Inimene on armastav olevus ja kõik on armastust väärt. Armastus võib esineda mitmes erinevas vormis: laste, perekonna, koduloomade, kolleegide näol... Õpi märkama erinevaid armastuse vorme enda ümber ja peagi näed neid kogu aeg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles