Enamik mehi eelistab loomuliku välimusega naisi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilukirurgial võib olla tõsiseid tagajärgi.
Ilukirurgial võib olla tõsiseid tagajärgi. Foto: SCANPIX

Elame maailmas, kus naised ei taha graatsiliselt vanemaks saada ning meile avaldatakse survet, et oma noorust noa abil säilitaksime. Ometi on suurem osa meestest öelnud, et eelistavad tegelikult partneril loomulikku välimust.

Kuigi kuulsuste nägudelt vaatab vastu armastus plastilise kirurgia suhtes, on mehed öelnud, et eelistavad partnereid, kes pole end lõigata lasknud, kirjutab femalefirst.co.uk.

Vaid veerand meestest, kellelt küsiti ilulõikuste kohta, ütlesid, et tahaks, et nende partner oma välimust lõikusega parandada laseks. Need mehed läksid lausa nii kaugele, et loetlesid üksikasjalikult ette, mida partner enda juures võiks muuta.

Esimesele kohale hääletati rasvaimu ning teisele rindade suurendamine. Tundub, et ka naeratus on meeste jaoks oluline, sest 42 protsenti küsitletud meestest tahaks, et nende naine laseks kirurgiliselt oma hammaste olukorda parandada.

Viimastena olid nimekirjas ninalõikus ja Botoxi süstimine, et kaotada näolt kortsud.

Kuigi veerand meestest tahaks, et partner oma välimust muudaks, tunnistas vaid 12 protsenti vastanutest, et nad julgeksid seda oma partnerile öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles