Seitse märki, et mees on sinust huvitatud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas me saame naistena kunagi kindlad olla, et teame kõiki märke, kuidas mehed oma kiindumust väljendavad? Miks mehed naisi pidevalt teadmatuses hoiavad, miks ei võiks nad veidi avameelsemad olla?

Kui sa pole kindel, kas mees tunneb sinu vastu sama, mida sina tema vastu, siis loe järgnevat seitset märki. Kasuta seda nagu nimekirja, kust asju järjest maha tõmmata ja vaata, mitu sobivust leiad, kirjutab allwomenstalk.com.

Ta helistab sulle. Üks parimaid nõuandeid, mida siinkohal anda, on: kui sa meeldid mehele, siis ei takista miski teda sulle helistamast. Aga kas sõnumite saatmine läheb ka arvesse? Mõnes mõttes. Aga tõeline märk tema kiindumusest on see, kui ta tahab sinuga rääkida, su häält kuulda, seega on telefonikõne kindla peale minek.

Ta jälgib sinu tegemisi sotsiaalvõrgustikes ja blogides. Kui ta sind oma sõbraks lisas, siis said aru, et ta on sinust huvitatud. Aga kui talle meeldivad kõik sinu postitused ja pildid, kui ta jagab su sissekandeid, siis see on kindel märk meeldimisest.

Ta mäletab kõike, mida sa ütled. Mainisid kahe nädala eest, et oled maasikate suhtes allergiline ja täna õhtusöögi ajal ütles tema magustoitu serveerides, et jättis just nimelt sel põhjusel maasikad menüüst välja. Ta pöörab sulle tähelepanu ja mäletab su juttu - sa meeldid talle!

Ta otsib ettekäändeid sinu puudutamiseks. Kui ta ei suuda oma käsi sinust eemale hoida, siis sa kindlasti meeldid talle. Näiteks kui ta tänaval haarab su käe oma pihku, koos kõndides puudutab su selga või õlga ja sind vaadates lükkab juukseid su näo eest.

Märkad, et ta vaatab sind pidevalt. Iga kord, kui tema poole pilgu heidad, näed, et ta vaatab sind ja keerab kiirelt pilgu mujale, ise häbelikult naeratades. Sul veab, ta on sinusse tõeliselt armunud. Ja kui sa ise pidevalt sama teed, siis tähendab, et ka sina oled temast päris kõvasti sisse võetud.

Ta tahab sind teistele tutvustada. Ta ei jõua ära oodata, millal sa kohtud tema sõprade, perekonna, korterikaaslaste, kolleegide või trennikaaslastega. Kui ta sind oma lähedastele tutvustab, siis sa tõenäoliselt oled tema jaoks väga tähtis ja ta tahab, et ka teised seda teaks.

Ta saadab sulle kingitusi. Mehed, kes ei plaani pikaks ajaks sinu kõrvale jääda, ei vaevu väikseid kingitusi tegema või lilli saatma ilma mingi põhjuseta. Kui ta saadab sulle kaardikesi ja lilli, siis ta on sinust sisse võetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles