Tartu vaksalist saab laupäeval moemeka

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MPT 2012

Sel laupäeval, 4. mail, saab vastrestaureeritud Tartu rongijaamast Emajõe Ateena kõige moodsam paik. Kell 21.00 muutub traditsiooniline vaksalihoone stiilseks moelavaks ehk alguse saab järjekorras juba 15. Tartu Kõrgema Kunstikooli moelavastus MPT.

Supermagusat 15. sünnipäeva tähistav show ühendab endas disaini-, moe-, muusika-, tantsu- ning videokunstielemendid. Kui eelmisel aastal toimus Mood-Performance-Tants AHHAA Teaduskeskuses, tõmmates paralleele teaduse ja moe vahel, siis sel korral on MPT motoks liikumine ja kiirus, mis kajastub nii rongijaama kui ka moe iseloomus.

Lisaks kohalike noorte moeloojate seitsmele kollektsioonile saab laupäeval näha ka kolme andeka külalisdisaineri loomingut ning MPT nimekate vilistlaste (Hanna Korsar, Kätlin Kaljuvee, Triinu Pungits, Timmo Vahar, Ingrid Paats) ühiskollektsiooni. «Oodata on mängulist showd ja mitmekülgset moeloomingut MPT-le omases kiiksuga kastmes ning elavas sünnipäevameeleolus,» sõnas ürituse projektijuht Kairi Lentsius.

Teismeikka jõudmise puhul valmis Mood-Performance-Tantsu ajaloost ka vürtsikate kaadritega kirev kogumik, millega huvilised saavad tutvuda aadressil issuu.com/mood-performance-tants/docs/mpt2013_kogumik

MPT etenduse piletid on müügil enne show algust kohapeal, järelpidu toimub klubis Kink Konk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles