Naised kulutavad kadunud meigitoodete asendamisele aastas sadu eurosid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suurbritannia uuringust selgus, et Briti naised kulutavad päris kenakese summa, et asendada meigitooteid, mille nad on ühel või teisel põhjusel ära kaotanud.

Uuringu tulemused näitasid, et keskmine naine kulutab aastas umbes 250 naela ehk umbes 295 eurot selleks, et kadunud ilutooteid asendada, kirjutab Huff Post.

Kuhu need kallid meigikomplektid, ripsmetušid ja huulepliiatsid siis kaovad? Kõige rohkem kaotatakse väärtuslikke meigitooteid autodes, ühistranspordis, taksodes ja mõnel juhul kukuvad need ka tualetipotti.

Üks kolmandik naistest väitis, et meigikott, mida nad igapäevaselt kaasas kannavad, on väärt umbes 235 eurot. 10 protsenti naistest ütles, et nende meigikoti väärtus on lausa 590 eurot!

Kuulsatest naistest on ulmeliste summadega ilumaailmas silma paistnud näiteks Kelly Osbourne, kes eelistab 250 000 dollarit (umbes 190 460 eurot) maksvat musta teemandi maniküüri ja näitlejanna Amanda Seyfried, kes on nõus kulutama 13 000 dollarit (umbes 9900 eurot) firma Cle de Peau niisutajale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles