Kümme üllatavat kohta, kust tasub meest puudutada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ajakiri Glamour küsis meestelt, mis kohti nad sooviksid, et naised rohkem puudutaksid...

Nahk

«Kõige suurem organ, mis seksiga seotud on, on nahk», ütleb seksiekspert Gloria Brame. «Erutumine on suuresti seotud vereringe kiirenemisega ning oma partneri naha puudutamine kütab teda otseses mõttes kuumaks!» seletab ta. Nii et alustuseks paku oma mehele üks massaaž ning ka seksi käigus puuduta nii palju kui võimalik tema selga, rinda, käsi ja jalgu.

Tagumik

32-aastane Johan sõnab: «Mulle meeldib, kui naine vallatlemise ajal mu tagumikku krabab või silitab, eriti erutab see mind suuseksi ajal».

Kael

Gloria Brame sõnab, et paljud meie närvid lõppevad just kaelal. Ta lisab: «Instinktiivselt me tunnetame, et kael on meie üks haavatavamaid kohti ning miskipärast on see paljude inimeste jaoks alateadlikult väga erutav. Paljudel inimestel tekivad mõnuvärinad üksnes õrnast kaela puudutamisest.» Alustada võiksid näiteks õrnade suudlustega.

Kõrva sisemus

Sosistades jõuavad siivutud sõnad väga ruttu ajju ning see viib paljude mõtted kohe seksile. Alustuseks sosista oma partnerile midagi seksikat ning kui sa märkad, et talle kuum õhk ja sinu sõnad meeldivad, siis võid proovida juba tema kõrva sisemust ka keelega puudutada... Kui see talle aga ei meeldi, siis proovi järgmist punkti.

Kõrvatagune

31-aastase Adami jaoks on kõrvataguste puudutamine alati väga erutav, sest see mõjutab korraga nii kuulmis- kui kompimismeelt. Proovida tasub kõrvalesta õrnalt näksamist, keelega puudutamist või lihtsalt puhumist ta kõrva taha (mitte selle sisse).

Keel

Suhteeksperdi Sam Von Reiche sõnade kohaselt on pikk ja märg suudlus üks kõige lihtsamaid ja erootilisemaid viise mehe erutamiseks. Mehe jaoks on väga erutav, kui tavalise suudluse (enamikul paaridel kujuneb suudlemisel välja oma «rütm») asemel suudled sa teda tugevalt ja kasutad palju keelt. Hoia ta nägu oma käte vahel ning tee oma keelaga aeglaselt tema keele ümber ringe või suru oma keeleots õrnalt tema oma vastu.

Jalad

Sam Von Reiche sõnab, et oma mehele jalamassaaži pakkumine on ülimalt erootiline, armastust näitav ja romantiline. Erilist tähelepanu tasub pöörata kanna ümbrusele, sest seal asuvad tema seksuaalset erutust suurendavad kohad. Muidugi kehtib see punkt üksnes juhul, kui su mees taldade alt kõdi ei karda...

Kukal

«Eelmängu ajal ei eruta mind miski rohkem kui see, kui mu tüdruk asetab oma käed mu kuklale ja sealt mu juukseid sasib, sest ise ma seda kohta ju tavaliselt ei puuduta.» ütleb 30-aastane Dan.

Lahkliha

Lahkliha on tema seksuaalorganite ja päraku vaheline piirkond. Tõenäoliselt on enamik sellest kuulnud, kuid vähesed puudutavad seda seksi ajal. Kuid Brame soovitab seda seksi ajal ühe või kahe sõrmega õrnalt masseerida ning erutuse suurenedes sinna üha tugevamat survet avaldada, mis tagab plahvatuslikuma orgasmi. Ka suuseksi ajal tasub seda ala (ning kubet ja ülareisi) puudutada, sest nii suureneb verevool sinna piirkonda.

Huuled

Lisaks suudlemisele tasub veel ka tema huuli lakkuda ja õrnalt hammustada. Kerge hammustus annab talle märku, et ta võib sinuga ka natuke karmimalt ja intensiivsemalt tegutseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles