Victoria Beckham: ma ei meigi end tütre juuresolekul mitte kunagi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Beckham ja Harper Beckham.
Victoria Beckham ja Harper Beckham. Foto: SCANPIX

See on loomulik, et iga väike tüdruk soovib välja näha nagu ta ema, kuid Victoria Beckham ei soovi, et ta pea 2-aastaseks saav tütar Harper liiga ruttu suureks kasvab.

Victoria Beckham, kellel on abikaasa Davidiga kokku neli last, sõnab: «Ma ei meigi end Harperi nähes kunagi, sest siis sooviks ta mind otsekohe jäljendada. Tänu oma vendadele on ta siiani mitmes mõttes suhteliselt poisilik, mis on tore.»

Victoria rääkis ajakirjale Icon antud intervjuus ka oma lastest ja kuulsusest.

Ta paljastas, kuidas ta tuleb toime sellega, et ta lapsed – 22-kuune Harper, 8-aastane Cruz, 10-aastane Romeo, 14-aastane Brooklyn – on kuulsate vanemate tõttu pidevalt avalikkuse tähelepanu all.

«Ükskord küsis Cruz, et mis kasu on kuulus olemisest. Ma vastasin, et siis sul on teatud võim teha häid asju,» ütles moelooja ja endine bändi Spice Girls laulja. «Selle peale arvas Cruz väga armsalt, et kuulus olles inimesed kuulavad teda rohkem ja ta saab mõjutada neid hästi asju tegema.»

«Ma tean, et mu lastel on mitmes mõttes väga privilegeeritud elu. Kuid me ei luba neile kaugeltki kõiki asju, mida nad soovivad ja me rõhutame neile kui tänulikud nad peavad olema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles