Galerii: NYMF moestuudio esitles imetabast suvekollektsiooni Imaginaarium

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

NYMF moestuudio esitles oma uut müstilist kollektsiooni nimega Imaginaarium Saarineni maja katusekambris, mis oli uhkelt dekoreetiud matrjoškade, päevalillede, buduaarinurkade ja omapärase kaltsuvaipadest moelavaga.

Üheks õhtuks avas oma uksed salapärane Imaginaarium, millesse sisenedes avaneb psühhedeelne mustrimänguline ja värvidest pulbitsev maailm. Imaginaariumist õhkus kütkestavat aristokraatlikkust, mustlastlikku vabadust, helget naivismi. Disainer Triin Kärblane ütleb uue kollektsiooni kohta nii: «Suvine kollektsioon haarab oma dünaamilisuse ja karismaatilisusega endasse, raputab, hellitab ning inspireerib...»

NYMFi imetabaseid kleite vürtsitasid Leontine Hagoorti kotid, Wise Style'i spetsiaalselt Imaginaariumi kleitide juurde meisterdatud peaehted ning Vivian Vau krutskitegakingad.

NYMF Moestuudio on pisike armas moeateljee Tallinna vanalinna piiril asuvas Saarineni maja siseaatriumis. Juba kuuendat aastat järjest sünnivad stuudios kliendi soovide ja disainer Triin Kärblase nägemuse sümbioosist äratuntava käekirjaga rõivad, millele on raske tänaval mitte järele vaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles