Ilu-lounge: pruudimeik blondile

, jumestuskunstnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meik: Loore Härmat, soeng: Merle Rebane (Margit Meriranna Juuksurisalong), modell: Anni.
Meik: Loore Härmat, soeng: Merle Rebane (Margit Meriranna Juuksurisalong), modell: Anni. Foto: Jelena Rudi

Hõissa pulmad! Suvi, pruutide lemmikaastaaeg on kätte jõudnud. Eks iga naine tahab sellel elu ühel tähtsamal päeval kaunis ja värske välja näha ja seepärast usaldavad paljud end ka professionaalide hoole alla.

Pruudisoengu ja -meigiajad broneeritakse juba varakult, kuid leidub kindlasti ka neid, kes peavad ise selle vastutusrikka ülesandega hakkama saama.

Toon teieni mõned professionaalide nipid, kuidas pruudimeik ja soeng kerge vaevaga ise teha. Seekord on mõned nõuanded blondi juuksevärviga naistele, kellele sobivad nii külmad, karged kui ka soojemad päikselised värvitoonid.

Naistele, kelle oma juuksetoon on pigem hallika kui kuldse varjundiga (nagu ka minu  seekordsel modellil Annil), soovitan ka meigis kasutada külmemaid toone, näit hallikad, sinakad, hõbedased, lillakad roosakad jne.

Kõige kindlam on paar päeva enne tähtsat sündmust teha proovimeik ja soeng, siis saab vaadata, kuidas meik püsib, millised värvid sobivad, kuidas fotodel tulemus jääb jne.

Enne pulmapäeva tuleks teha ka vajalikud protseduurid - näiteks kulmude kitkumine ja värvimine. Võib käia ka kosmeetiku juures ja teha spetsiaalseid nahka värskendavaid ja trimmivaid hooldusi.

Anni pruudimeik

NIPP! Enne jumestuskreemi kandsin nahale Rouge Bunny RougeSea Of Tranquility meigialuskreemi, mis kumab läbi jumestuskreemi ja jääb lausa müstiliselt helendama.

Jumestuskreemiks valisin loodusliku Annemarie Börlind BB-kreemi - multifunktsionaalne jumestav päevakreem, mis niisutab ja ühtlustab nahka.

Väikesed iluvead peitsin peitepulgaga, mida saab kasutada silmaalustel, pigmendilaikudel ja vistrikel. Selline aluspõhi jääb kõige loomulikum, peaaegu nagu oma nahk.

Meigi kinnitamiseks kanna  peale tolmpuuder, näiteks Couleur Carameli Silk Powder  jätab hästi siidise alusepõhja, millele on hea hajutada põsepuna ja pole vaja karta, et see ebaühtlane jääks. Toode sobib kõikidele nahatoonidele ja ei sisalda parabeene.

Silmameigis kasutasin Make Up Factory hallikas-sinakaid lauvärve, mis on kergesti hajutatavad ja tugeva pigmendiga. Ääristasin ripsmeääre laineriga, mis alati annab silmadele sügavust ja rõhutab ripsmeid.

NIPP! Värskuse lisamiseks kandsin silma sisenurka GloMinerals Dust Silver särapuudrit, mida saab väga edukalt kasutada ka põsesarnade väljatoomiseks ja ka dekolteele nahatooni ühtlustamiseks.

Huuled värvisin GloMinerals Socialite Lipstick Lily säravat roosakat tooni huulepulgaga. Kes soovib veelgi väljakutsuvamaid ja läikivamaid huuli, võib peale kanda läiget.

Soengunõu annab juuksur Merle Rebane

Soengu viimistlemisel kasutasin tooteid: Joico Structure Beach ja Matrix Desing Pulse Hair Lock.

Juustesse lokkide/lainete tegemiseks kasutasin sirgendajat ja lokipulka. Soengule lisasin Clip-On naturaalseid juuksesalke, et anda juustele juurde pisut mahtu ja pikkust. Lained ja lokid sobivad pruudile imehästi, sest teevad igast naisest romantilise printsessi. Kui pruut soovib natuke ekstravagantsemat väljanägemist, võib kasutada erinevaid soengukaunistusi, näit tiaarat, kunstlilli, pärleid jne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles