Millised on parimad õhtud seksimiseks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Menstruaaltsükkel mõjutab su kirglikke fantaasiaid, tõmbab sind macho'likke meeste poole ja paneb sind liikuma viisil, mis ajab mehed hulluks. Kasuta oma võimu!

Esimene nädal: algab kuupuhastus

Su hääl on kirglik. Sel nädalal on su hääl tavapärasest kähedam, seega vestle oma kallimaga mahedas küünlavalguses või romantilise õhtusöögi juures.

Mõni mees võib sulle selle nädala jooksul eriti kuumana tunduda. Keskendud sellele, kas kaaslane võib pikas perspektiivis potentsiaalne partner olla, näiteks, kas tema sissetulek on piisavalt suur, et pere ära toita. Praktilistele asjadele mõtlemine on kasulik, aga veendu, et teie vahel oleks ka keemiat.

Teine nädal: algab ovulatsioon

Treenid nagu hullumeelne. Kõrgem östrogeeni tase soodustab rasvade põletamist suuremal määral kui tavaliselt. See toime võib suurim olla kahel päeval enne ovulatsiooni algust.

Sulle pakuvad silmailu musklites mehed. Macho'likud tunnusjooned - nagu lai lõug või lihastes käed - annavad märku sellest, et mees annaks järeltulijatele edasi head geenid. Sel nädalal on ka su libiido taeva kõrgusel, mis võib seksi mõne machomehega eriti kuumaks muuta.

Su unelmad on kirglikumad kui varem. Meeste jaoks on iga päev sobilik seksuaalsete fantaasiate loomiseks, kuid uurimused on näidanud, et naiste jaoks on soodsaim aeg menstruaaltsükli 13. päev. Tee oma graafik sel nädalal tühjaks ja tee oma seksuaalfantaasiad tõeks.

Usalda oma sisetunnet - kas mees on gei või hetero? Ovulatsiooni ajal panevad naised meeste seksuaalorientatsiooni arvates reeglina täppi. Sinu võimalused rasestuda on sel ajal niivõrd kõrged, et tasuks välja uurida, kas mees on sinust huvitatud või mitte.

Su kõnnak paneb mehi päid pöörama. Otsid võimalikku partnerit ning kohe, kui läheduses on mõni mees, muutub su kõnnak alateadlikult aeglasemaks ja seksikamaks.

Kolmas ja neljas nädal: kuupuhastuseks valmistumine

Head aega, halvad harjumused! Minnesota ülikooli teadlased tegid kindlaks, et tavaliselt östrogeen suurendab seda surinat, mille sa sigaretist võid saada, kui kõrgem psogesterooni tase aitab kiusatusele vastu panna. Pealegi tähendab terve keha energeetilisemat seksi.

Lõõgastu. Kõrgenenud progesterooni taseme tõttu ei pruugi sa neil nädalatel magada sama rahulikult kui ülejäänud kuu jooksul. Palu oma partnerit, et masseeriks aeglaselt ja mõnusalt su selga, et saaksid paremini lõõgastuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles