Vaata, mis tuleb sügisel Eestis H&M’i poodides müügile!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Naine24 käis piilumas, mida kiirmoebränd H&M eestlastele sügisel pakub.

Sügisel jõuab H&M’i kauplustesse kollektsioon, mida esitleti Pariisi moenädalal. Brändi esindajad kasutavad selle iseloomustamiseks märksõnu «poisstüdruku hingega» ja «rätsepakunsti glamuur». Domineerivad sünged toonid ning dramaatilisust lisavad peened tikandid, sädelus ja metalne läige. Kollektsioon on eriline ning julge, eeldades teiste rõivastega kombineerimiseks head stiilitaju ning julgustki.

Julgete kontrastide kõrval leidub ka lihtsamaid baasesemeid. Et sügiskollektsiooni materjalid on kvaliteetsed ning luksuslikud, on selle võrra veidi kõrgem ka hinnaklass, kuid jääb siiski H&M'i traditsioonilistesse hinnapiiridesse.

H&M’i avalike suhete juht Tiina Miettinen lubas, et avatava poe kaubavalik tuleb väga lai ja erinevas hinnaklassis.  Suur valik rõivaid on ka lastele ja meestele. Meestekollektsioon on maalähedastes toonides, nahasõbralikest materjalidest, kuid väikese kiiksuga.

H&M'i esindajad lubasid, et Eesti poes hakkavad esemed maksma sama palju kui näiteks Soomes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles