Kuidas võluda nagu Dita Von Teese?

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dita Von Teese
Dita Von Teese Foto: SCANPIX

Ülinaiseliku Dita viimistletud välimuse taga ei seisa tohutu ilumeeskond. Tal on kindlad ilulemmikud ning oma soengud teeb ta tavaliselt ise!

Burleskikaunitar avaldas ajakirjale Elle oma suurimad ilusaladused.

Õiged naised ei lõhna nagu komm!
Dita, kes sel kevadel ise kaks parfüümi välja andis, armastab nn vanaaegseid lõhnu. «Kunagi oli aeg, mil parfüümid ei lõhnanud nagu väikesed tüdrukud ja kommid ja vanill. No mõelge, Marlene Dietrich ei oleks kandnud parfüümi, mille sisaldab vanilli! Nii paljud kuulsused lõhnavad nagu stripparideodorant. Ma ise olen küll strippar ja töötan stripiklubides, kuid ma ei taha selliselt lõhnata!»

Tippkosmeetik ei pruugi tähendada täiuslikku nahka
«Ma ei käi kalli nahaarsti vastuvõtul. Kunagi läksin ühe väga hinnatud arsti juurde. Ta väitis, et mul on rosacea ja rikkus mu naha täielikult. See oli kohutav! Nüüd käin ma kosmeetiku juures, kes on lihtsalt väga lahe. Ta ütles, et ma võin kasutada, mida iganes ma tahan!» Lisaks räägib Dita, et armastab käia Korea spaades, mis on avatud ööpäevaringselt ning kus teda keegi ei tunne. «See on mu lemmikasi!»

Klassikaline lainerijoon ja punasuu
Kosmeetikas on tema jaoks asendamatud hea aluskreem, peitekreem ja puuder. Ning muidugi, korralik punane huulepulk! Lisaks on kaunitari igapäevased lemmikud kulmupuuder ja vedel silmalainer. Küüntel kasutab Dita ainult punast lakki.

Salarelvaks päikeseprillid
«Päikeseprillide kandmine on mu suurimaks salarelvaks. Kasutan meikimisel vaid puudrit ja punast huulepulka ning panen ette päikeseprillid. Kõik arvavad, et ma olen väga meigitud, kuigi tegelikult on see lihtsalt huulepulk,» paljastab Von Teese.

Juuksureid ligi ei lase
«Tavaliselt pesen ma oma juukseid kolm korda nädalas ning kasutan igal korral juuksemaski. Oma soengud punase vaiba üritustele teen ma tavaliselt ise. Ma olen isetegemise usku,» räägib naine. «Ma kasutan elektrilisi juukserulle. Ostan neid tavaliselt mitu komplekti, viskan kõige suuremad rullid minema ning kasutan vaid keskmisi ja väikeseid. Minu juustesse läheb neid korraga umbes 30.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles