Mis on Annely Peebo ilu saladus?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annely Peebo
Annely Peebo Foto: Erakogu

Buduaar uuris, kuidas Annely Peebo alati nii võrratult kaunis välja näeb, kas tal on ka mõni salajane ilunipp ning millised on need kolm ilutoodet, mis tema kotist kunagi ei puudu.

Vaatamata kiirele elutempole, on Annely alati särav. Paratamatult tekib küsimus, kuidas ta seda suudab? «Elutempo on mul kiire ja aina kiiremaks läheb, see on tõsi ja seetõttu ei jäägi mul just eriti palju aega iluprotseduurideks. Küll aga võimaldan endale igal nädalal ühe lõõgastava massaaži, käin tennist mängimas ning muidugi mõtlen positiivselt,» tunnistab Annely.

Ka oma vaba aja eelistab Annely pigem tegutsedes veeta kui diivanil lösutades televiisorit vaadates. «Ma olen halb lõõgastuja, ma puhkan, kui ma tegutsen. Mulle meeldib süüa teha, aias toimetada ja loomulikult lastega aega veeta,» ütleb Annely.

Kui palju vajab Annely aga ööpäevas und, et end hommikul värskena tunda? «Kui saan umbes seitse tundi magada, siis see on piisav, et ennast hästi tunda, kuid kui aeg võimaldab, siis magan ka veidi rohkem,» tõdeb Annely rõõmsa muigega, et kes siis ei tahaks vahel kauem magada.

Mis aga ilutoodetesse puutub, siis millised on need kolm kosmeetikatoodet, mis Annely ridikülist kunagi ei puudu? «Üks lemmikutest oleks La Prairie jumestuskreem Honey Beige, teine Clinique Skin calming moisture mask ja kolmas Shu Uemura Moisture Velvet,» vastab Annely pärast väikest mõttepausi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles