Nigella Lawsoni abikaasa süüdistab abielu lagunemises naise suhtekorraldajaid

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nigella Lawson
Nigella Lawson Foto: AP/ Scanpix

Nigella Lawsoni abikaasa Charles Saatchi teatas avalikkusele, et nad lahutavad oma kümme aastat kestnud abielu. Saatchi ei tunnista, et oleks naist vägivaldselt kohelnud ning süüdistab lahkuminekus Nigella turundusinimesi.

Nädala lõpul saatis Charles Saatchi briti meedia poole pöördumise, kirjutab Daily Mail.
«Mul on kahju teatada, et mina ja Nigella Lawson lahutame. See on meie mõlema jaoks raske, sest meie armastus oli väga tugev, kuid viimase aastaga oleme me üksteistest võõrdunud. Ma tunnen, et ma olen Nigellale viimase aasta jooksul pettumust valmistanud ning ma olen ise pettunud, et talle anti nõu avalikkusele mitte rääkida sellest, et ma jälestan igasugust vägivalda naiste suhtes ning, et ma pole talle mitte kunagi füüsiliselt viga teinud.

Meie restoranis toimunud tülist oleks sama hästi võinud saada pildid sellest, kuidas Nigella minu kaelast haarab, et sa saada minu tähelepanu, sest seda on ta ka varemalt teinud, kuigi siis pole seda keegi jäädvustamas olnud.

Ma rõhutan veel, et ma ei olnud vägivaldne. Me mõlemad oleme oma käitumiselt väga füüsilised. Jah, mu käed olid ümber tema kaela ja ma puutusin ta kätt. Nii raske kui seda ka pilte nähes uskuda pole, ei survestanud ma teda millekski. See oli lihtsalt liigutus, mis pildil on kontekstist väljas.
Nigella on andnud politseile tunnistuse, mis minu sõnu toetab.

Mul on väga kahju, et me tülitsesime ja mul on kahju, et ta oli endast väljas. Veel enam on mul kahju, et see on meie abielu lõpp. Ma loodan Nigellale vaid parimat ning soovin talle palju edu tema jätkuvaks ülemaailmseks eduks.»

Saatchi ja Nigella lähedased väidavad, et restoranis toimunud tüli tegelikuks põhjuseks oli arutelu Nigella 19-aastase tütre Cosima tuleviku üle. Nigella soovis, et tema ei võtaks vastu püsivat töökohta väljaandes The Economist, vaid läheks õppima Oxfordi, nagu Nigellagi, kui Saatchi polnud sellega nõus.

Sõbrad räägivad ka seda, et Saatchi meelest on probleemides paljuski süüdi Nigella PR-nõustaja, kes püüdvat paari laiali ajada. Pärast kägistamisfotode lekkimist internetti olevat nõustaja käskinud Saatchil avalikult oma eksimust tunnistada ning vabandada ja ka Nigella olevat seda plaani toetanud. Saatchi ei nõustunud enda süüdi tunnistamisega ning tüli käigus käskis ta Nigellal oma asjad kokku pakkida ning minema minna.

Väidetavalt pole paar peale lahkukolimist omavahel rääkinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles