Grete Klein oma nahka päikese eest ei kaitse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 ilmatüdruk Grete Klein
Kanal 2 ilmatüdruk Grete Klein Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

«Reporteri» ilmatüdruk Grete Klein (24) on alati suur päikese ning suve armastaja olnud, samas päikesekaitsekreeme ta ei kasutagi. Buduaar uuris Grete käest, kas ta pooldab pigem tumedat või heledat jumet, kui palju ta ise päikest võtab ning kui palju päikeseprille tal kodus on.

«Pean häbelikult tunnistama, et mina üldiselt päikesekreeme ei kasuta,» tunnistas Grete. «Samas ei arva ma, et päikesevõtuga ka liialdaksin. Mina isiklikult fännangi nii pruuni kui ka väga valget nahka, seega olen talvel tavaliselt loomulik ja valge, ning kuna päike mind armastab, siis suvel kipun jällegi üpris ruttu pruuniks minema.»

Mis aga päikeseprillidesse puutub, siis Gretel neid jagub. «Erinevaid päikeseprille on mul umber kümne ringis. Nende hulgas on nii kvaliteetsemaid kui ka lihtsalt ilusate raamide tõttu soetatud paare.»

Kuna Grete on eluaeg päikest armastanud, siis pole tal ka mingit probleemi  mitu tundi järjest päikest võtta. «Ma armastan tohutult suve, soojust ja päikest, ning sellepärast ei tekita mulle ka probleemi mitu tundi lihtsalt lamamistoolis pikutada. Eestimaa suvi aga pakub paraku meile selliseid peesituspäevi üsna vähe,» tõdeb Grete, et võimaluse korral naudiks ta sooje suveilmasid palju rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles