Ilu-lounge: suviseid meigitrende moelavalt

, jumestuskunstnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektra.
Elektra. Foto: Jelena Rudi

Suurejoonelise Tallinn Star Weekendi raames toimus Vabaduse platsil võrratu moe-show, kus näitasid oma kaunist loomingut Embassy Of Fashion moeloojad ja Liisi Eesmaa.

Kleidid olid õrnad ja naiselikud, värvivalik pastelsetest elektrisiniseni. Loomulikult kuulub moe juurde ka meik ja soeng. Oriflame’i meigikollektsiooniga sai tehtud suviselt särav ja loomulik meik nii modellidele kui ka imekaunile õhtujuhile Elektrale.

Väike meigispikker moelava meikidest

Jumestuse põhjaks oli kerge ja läbikumav jumestuskreem Studio Artist Foundation.

Oluline on, et suveaja jumestuskreem ei jääks liiga paksult - mida vähem, seda parem tulemus. Kerged iluvead saab peita  Giordani Gold Mineral Therapy Concealer peitepulgaga, mida ei ole vaja tervele näole kanda, vaid ainult üksikutele kohtadele: ,silmaalused, ninaselg, lõug, põsesarnad.

Studio Artist Pressed Powder puudrit tuleks suvel kasutada minimaalselt, pigem kanda seda näo keskosale ja külgedele, et esile jääks särav ja läikiv naha tekstuur.

Silmameigis on kasutatud vaevumärgatavaid pruunikaid ja beežkaid toone Giordani Gold Nude Silk komplektist, et rõhutada nooruslikkust ja loomulikku sära. Pruunikad toonid on universaalsed ja sobivad peaaegu kõigile. Ettevaatust! Väsinud silmade puhul võib pruun toon seda veelgi võimendada.

Põskedele sai pronksjas-roosakas päevitunud õhetus, mis saavutati Giordani Gold Bronzing Pearls puudriga. See sobib ideaalselt ka neile, kelle nahk ei talu päikest, kuid kes ometigi igatsevad päevitanud jumet.

Huultel oli roosakas huulepulk, mille moodsam kasutusviis on kanda värvitoon ainult huule keskosale ja ääred kergelt tupsutada. Selline huulemeik on vähem konkreetne ja seega ka nooruslikum, justkui oleksid ise möödaminnes huuled pintseldanud.

Elektra meigis kasutasin silmadel veidike rohekas-sinakaid meretoone, mis mõjuvad uudselt ja elavamalt kui tavaline ja harjumuspärane pruun. Erksate lauvärvidega soovitan katsetada just suvisel puhkuseperioodil, mil inimesed ei pea nii ametlikud olema ja saab veidi vallatumat look’i katsetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles