Ilu-lounge: Kerli Kivilaane suvine meigimuutus

, jumestuskunstnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kivilaan
Kerli Kivilaan Foto: Jelena Rudi

Kuidas näha välja nagu staar? Armsal ja ilusal lauljannal Kerlil on looduse poolt kaasa antud kaunid näojooned ja portselannahk. Koos juuksuriga muutsime Kerli suviselt kelmikaks ja värvikaks.

Eriti tasub rõhutada neid näojooni, mis on kaunid. Näiteks Kerlil on ebamaiselt kumav ja siidine nahk - seda ei tohiks mingil juhul paksu meigikorra alla katta. Veel võib staarimeigi puhul rõhutada silmi ja huuli natuke tugevamalt kui muidu, sest laval olles tundub meik mahedam. Soengu puhul on lõbusaks vahelduseks igasugu aksessuaarid nagu rätikud, peavõrud ja juuksekaunistused.

Enne jumestuskreemi kasutasin nahka niisutavat ja suviselt kerget  Novexpert Essentiel Light emulsiooni. Selle kreemiga saab nahk hingata ja ei muutu rasuseks.

Palavate suveilmade puhul on hea kasutada The Balm Fawless Face meigialuskreemi, mis matistab ja jätab ühtlasema tulemuse. Kasuta seda enne jumestuskreemi, kui sul on rasune nahk.

Jumestuskreemiks valisin Coverdermi Perfekt Face. See jumestuskreem on vedel ja õhuke, kuid hästi kattev. Seda saab kasutada ka ainult probleemsetel kohtadel, mitte kogu näol, mis lõppkokkuvõtteks jätab palju loomulikuma tulemuse.

Silmameigis on kasutatud roosa ja pruunika lauvärvi kooslust. Roosaga hajuta silmalau keskelt ja välisnurka lisa natuke pruunikat. Et silmad veidi ilmekamad ja meik rohkem välja paistaks, äärista kogu ripsmeäär nii ala- kui ülalaul laineriga. Selleks on hea kasutada hästi peene, kuid tugeva otsaga lainerit.

Ripsmetušš võiks samuti olla süsimust ja volüümi andev. Hea leid hinna ja kvaliteedi suhte poolest on Manhattani Eyemazing ripsmetušš.

Kes soovib näole värsket õhetust, siis on kindlasti roosa põsepuna must be. Hea nipp õige koha leidmiseks on peegli ees naeratada ja siis põse kõige kõrgemale kohale kanda roosakat või virsikutooni põsepuna. Ettevaatust, et värvi ei läheks liiga palju! Kindlasti ei tohiks seda sattuda silma alla.

Sel suvel on hästi moes ka erksad huulevärvid, näiteks Manhattani X-Treme Last and Shine toon 57. Kasuta julgelt peaaegu neoone värvitoone: erkoranž, punase erinevad toonid, erkroosad jt. Tähtis on huuled korrektselt pliiatsiga piirata, siis saab ka huulepulga pintsliga paremini peale kanda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles