Mehi ei eruta paljastavas riietuses naised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi võiks arvata, et meestele meeldib, kui naine on seksikalt riides ja paljastab veidi ihu, selgus Briti meeste seas läbi viidud küsitlusest, et mehed eelistavad naisi, kes on pigem tagasihoidlikult riides.

Kui 45 protsenti meestest ütles, et läheneksid pigem naisele, kes on kenasti riides, siis 31 protsenti meestest eelistaks naist, kel on vähem riideid seljas, vahendab femalefirst.co.uk.

17 protsenti meestest vastas, et neid jätab naise riietus üldse külmaks, peaasi, et tegemist oleks atraktiivse naisega.

Mehed tunnistasid, et neil tekib naise vastu suurem austus, kui naine on viisakalt riides. Koguni 53 protsenti meestest oli arvamusel, et nad austaks naist rohkem, kui naine kannaks konservatiivseid riideid.

Veerand küsitluses osalenud meestest sõnas, et see, kas neil tekib naise vastu austus, sõltub naisest, mitte naise riietusest.

Küsitluse läbiviija selgitas, et neid huvitas, kas mehed läheneks julgemini naisele, kel on kindlat stiili riided seljas või mitte. Küsitluse autor sõnas, et neile üllatuslikult selgus, et suurem osa mehi eelistab tagasihoidlikuma stiiliga naisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles