Vaata: fotolavastus sellest, milline muinasjutuprintsesside elu tegelikult välja näeks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto Dina Goldsteini sarjast «Fallen Princesses».
Foto Dina Goldsteini sarjast «Fallen Princesses». Foto: Kuvatõmmis videost

Kas te olete kunagi mõelnud, mis juhtub muinasjututegelastega pärast seda kui te raamatu kinni panete? Mida tähendab «ja nad elasid õnnelikult kuni oma elupäevade lõpuni»?

Canada fotograaf Dina Goldstein näitab läbi oma kunstipäraste fotode, mis juhtus võluvate printsessidega pärast nende muinasjutu lõppu, kirjutab Daily Mail. Selgub, et ka nemad ei pääsenud hädadest nagu vähk, alkoholism ning õnnetu abielu.

Goldstein, kes on tegelikult Iisraelis sündinud, soovib nende fotodega mässata lastele tekitatava illusiooni vastu, justkui elus saaks olla õnnelik lõpp. Ta sai inspiratsiooni sellest kui tema tütar hakkas huvituma printsessidest ning samaaegselt haigestus Goldsteini ema vähki.

«Need kaks asja ühildusid ning ma hakkasin mõtlema, milline näeks printsess välja kui ta peaks võitlema haigusega, kui tal oleks majanduslikke raskusi või ta hakkaks vananema.

Tema esimene mõte läks Rapuntselile ja sellele, kuidas näeks välja ja tunneks end Rapuntsel kui ta oleks kaotanud oma kaunid juuksed kemoteraapia tõttu.

Vaata mõtlemapanevaid ning väga huvitavaid fotosid printsesside saatusest SIIT.

All näed videot, milles Dina Goldstein räägib endast ning oma idee sünnist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles