Endine Victoria's Secreti modell lõi jumalast inspireeritud rõivakollektsiooni

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine modell Kylie Bisutti
Endine modell Kylie Bisutti Foto: MAVRIXONLINE.COM

Endine pesubrändi Victoria's Secret modell Kylie Bisutti disainis kristliku alatooniga rõivakollektsiooni. Bisutti loodab, et tema kollektsiooni abil on koolides lihtsam jumalasõna levitada.

Bisutti, kes otsustas loobuda modellitööst ning jääda koduseks, kujundas koos oma perega sportliku rõivakollektsiooni nimega God Inspired Fashion. Kollektsiooni rõivaid kaunistavad piiblist pärinevad kõnekäänud ja salmid, kirjutab The Daily Beast.

Kuigi rõivabrändil on kristlik alatoon, sõnas Bisutti, et ta üritab luua selliseid rõivaid, mis oleksid ka trendikad. «Meie eesmärgiks on jumalasõna levitamine maailmas. Samas tahame, et kollektsioon oleks kaasaegne ja seetõttu on meie rõivad hetkel neoonvärvides - see on praegu tõeliselt trendikas,» rääkis endine modell.

Naise sõnul on nende kollektsioon esimene omataoline. «Mõned üksikud ettevõtted on veel olemas, kes teevad kristlikke rõivaid, aga nad keskenduvad T-särkidele ja mütsidele. Meie oma on esimene, mis pakub teiste asjade seas näiteks teksaseid, spordijakke ja käekotte.»

Naine ise tunneb kõige rohkem uhkust oma rõivakollektsioonis olevate kitsaste teksade üle. «Minu jaoks oli oluline, et kitsad teksased oleksid ka kollektsioonis, sest need on praegusel ajal väga populaarsed, isegi mehed kannavad neid,» selgitas Bisutti.

Bisutti lisas, et loodetavasti muudavad nende disainitud rõivad muidu tagasihoidlike kristlaste jaoks suhtlemise lihtsamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles