Millised on kõige halvemad ajad lahkuminekuks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi suhte lõpetamine pole kunagi lõbus tegevus, tasuks siiski valida, millal seda teha. Kui lahkuminek valel ajal jutuks võtta, võib sellest soovitust halvem mälestus jääda.

Sa ei taha ju, et sinul ja su partneril jääks teie suhte lõpust kole mälestus. Kui on aeg hüvasti jätta, veendu, et see ei toimuks mõnel allpool nimetatud ajal, kirjutab Allwomenstalk.

Kui lähedane on surnud
Kui mehe mõni pereliige või lähedane sõber on äsja surnud, lükka lahkuminekut veidi edasi. Anna mehele leinamiseks aega. Kui jätad ta pärast taolist suurt sündmust maha, muutub ta valu vaid suuremaks. Raskel ajal on tal vaja kedagi, kellele toetuda. Ära löö maaslamajat – üks halvimatest aegadest lahkuminekuks on siis, kui ta on depressioonis.

Tema sünnipäev
Tal on sünnipäev vaid kord aastas, ära riku seda ära. Isegi kui tunned suurt kiusatust talle taoline «sünnipäevakink» teha, suru oma tunded maha. Muidugi ei pea sa talle valetama ja teesklema, et kõik on kõige paremas korras. Sünnipäev on üks päev, mil ta saab tõeliselt õnnelik olla, ära riku seda ära.

Vihahoos
Mõnikord võid vaidluse käigus öelda asju, mida sa tegelikult ei mõtle tõsiselt. Kui mees tegi midagi valesti, on täiesti normaalne, et tahad temast lahku minna. Aga kui teil on senini olnud tugev suhe, peaksid kõigepealt tema argumendid ära kuulama. Karju tema peale, aga ära kiirusta teda maha jätma – rahune enne ja mõtle asjade üle järgi. Kui viha lahtuma hakkab, näed asju teisest vaatepunktist.

Purjus olles
Kui jätad purjus peaga kellegi maha, kahetsed tõenäoliselt seda otsust järgmisel hommikul. Ja kui sina näiteks mõtlesid purjus peaga tõsiselt, et tahad mehest lahku minna ning oled järgmisel hommikul valmis oma seisukohale kindlaks jääma, siis võib selguda, et tema võttis seda hoopis naljana, sest sa polnud kaines olekus. Sellisel juhul pead ta uuesti maha jätma. Alkohol päästab küll keelepaelad valla, kuid seda ei tohiks kasutada lahkumineku algatuseks. Võta tõsised teemad ette siis, kui oled kaine.

Puhkus
Puhkuse ajal on alati keeruline lahkuminekust toibuda. Pereliikmed uurivad kindlasti su suhtestaatuse kohta ja tahaks kohtuda mehega, kellest nad nii palju on kuulnud. Ka valentinipäev on halb aeg, millal kedagi maha jätta. Mitte keegi ei taha ju üksi olla päeval, mis on paaridele mõeldud.

Enne tähtsat sündmust
Kui ta valmistub näiteks oluliseks jalgpallimänguks või eksamiks, pea lahku minemisega veidike hoogu. Ära sega teda, kui ta üritab keskenduda mõnele olulisele asjale. Lase tal teiste asjadega tegeleda ning võta lahkuminek mõnel rahulikumal perioodil teemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles