Fazeri toitlustusfirma avas e-poe

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Fazer Amica

Alates septembrikuust on võimalik toitlustusfirma Fazer Amica

elektroonilisest tootekataloogist

  tellida laias valikus roogasid, mis muudab pidude ettevalmistamise lihtsaks ja mugavaks, sest kogu menüü saab kokku panna kodust või kontorist lahkumata.

E-pood pakub mugavat ja lihtsat võimalust katta peolaud värskete, maitsvate ja kvaliteetsest toorainest valmistatud toitudega, teatas firma.

Sortimendist leiab kõike, mida ühe peolaua katmiseks vaja- valikus salateid, võileivatorte, suupisteid ning magusaid kooke ja torte.

Fazer Amica tooted valmistatakse Tänassilma Teenindusköögis. Valmistooted on pakendatud erineva suurusega plastist kaussidesse ja mustadele vahtmaterjalist vaagnatele nii, et neid on võimalik kohe peolauale serveerida.

Tellimuste kättesaamiseks on võimalik tulla ise Fazer Amica teeninduskööki või tellida tooted kulleriga soovitud aadressil. Tooted tuuakse kohale kogu mandri-Eesti piires.

Kui e-poes pakutava valiku seas ei ole peo korraldajale sobilikke tooteid, saab ühendust võtta Fazer Amica peoteenindusega ning koos leitakse sobilikud lahendused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles