Miks eelistavad mehed lapsi saada naistega, kes armastavad jooksmist?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Jooksmisrakenduse arendaja Clear Sky App viis oma 2,5 miljoni kasutaja seas läbi uuringu, et välja selgitada, miks inimesed hakkavad jooksmas käima. Muuseas tuli välja aga huvitav asjaolu - 53 protsenti meestest tahaksid lapsi saada naistega, kes armastavad jooksmist.

Jooksmine on tervisele üldiselt kasulik, seda teavad ilmselt kõik. Kuid tundub, et mehed hoiavad eriti silma peal sellel, kas naine käib jooksmas või mitte. Miks? Sest jooksmist armastavatel naistel on väidetavalt paremad geenid ja üleüldiselt parem tervis, kirjutab Glamour.

Uuringust selgusid veel mõned huvitavad faktid. Nimelt 55 protsenti meestest ja 42 protsenti naistest väitsid, et jooksmine on parandanud nende voodielu. Eelnevad uuringud on tõestanud ka seda, et koos jooksmas käivatel paaridel on parem voodielu.

68 protsenti naistest hakkas jooksmas käima seetõttu, et end seksikamalt ja enesekindlamalt tunda. Ja tundub, et see annab ka tulemusi, sest 35 protsenti meestest peavad väga seksikaks naist, kes püsib vormis tänu jooksmisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles