Mehe mure: kuidas vältida enneaegset seemnepurset?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

23-aastane noormees kirjutas portaalile Female First, et vahekorras kipub ta väga kiirelt «lõpuni jõudma». Mida teha?

Portaali ekspertide sõnul on see noorte meeste seas väga levinud probleem. Seksuaalse kestvuse pikendamiseks on aga mitmeid võimalusi. Üks võimalus on see, et partner viib sinu enne orgasmini, et sa teisel korral kauem vastu peaksid. Teatavasti kulub meestel rohkem aega, et pärast seksi taastuda.

Mõnikord tasuks proovida ka pause teha, mis tähendab seda, et sa muudad oma liigutused aeglasemaks ja teed nende vahele väikseid pause. Seksi ajal on võimalik erutust vähendada ka peenise pead pigistades, seega võib paluda partneril seda teha, et pikendada seksi kestvust.

Ürita seksi ajal mõelda asjadele, mis pole sinu jaoks seksikad. Seksikad mõtted ja kujutluspildid kiirendavad orgasmini jõudmist, seega tasuks pikema seksi nimel täpselt vastupidi toimida. Kuid liiga pikalt ei tasuks ka muudele asjadele mõtlema jääda, sest see võib partneris küsimusi tekitada.

Ühe võimalusena saaks kasutada ka tundlikkust vähendavaid kondoome, milles sisaldub väikeses koguses bensokaiini ja lidokaiini, mis vähendavad peenise tundlikkust ja sel viisil on võimalik voodis kauem vastu pidada.

Kui sinu jaoks tekitab probleeme kiire seemnepurse, siis keskendu pigem eelmängule ja paku partnerile näiteks oraalseksi.

Enneaegset seemnepurset saab treenida ka masturbeerimise käigus. Masturbeeri kuni hetkeni, mil hakkad orgasmini jõudma ja siis lõpeta. Harjutamine teeb meistriks!

Kui rääkida asenditest, siis n-ö koerapoos on kõige kiirem moodus, kuidas orgasmini jõuda. Proovige näiteks poose, kus naine on peal või misjonäripoosi, sest nendes asendites saab kauem vastu pidada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles