Viis nippi, kuidas oma nägu saledamaks muuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ava mõni läikiv naisteajakiri ja sulle vaatavad vastu säravate nägudega naised, kel on ideaalsed sarnaluud ja ninad. Kahjuks ei kuulu aga tavaliste naiste päevakavva modellidele omased ilurutiinid või piinliku täpsusega jõusaalis käimine.

Kui su nägu on soovitust veidi ümaram, siis siin on viis meigikunstnike nippi, kuidas oma nägu kiirelt saledamaks muuta, kirjutab makeup.com.

Ärka teega

Varahommikune teejoomine on ideaalne moodus, kuidas vabaneda pundunud nahast. On kindlaks tehtud, et piparmünt ja ingver on eriti tõhusat tursete vähendajad. Sul pole parajasti teed käepärast? Pole probleemi! Keeda vesi soojaks ja pigista sinna sisse värsket sidrunit.

Alusmeik

Kasuta sära andvat ja nahka pinguldavat aluspuudrit, mis ühtlasi vähendab naha pundumist. Õige aluspuuder aitab vabaneda ka laienenud pooridest.

Kontuur

Üks lihtsamaid mooduseid, kuidas oma nägu näiliselt saledamaks muuta, on teha põskedele justkui kontuurjooned. Kasuta lamedat pintslit ja kanna põskedele kontoorpuna või -puudrit, tee sellega pehmed jooned, mis liiguvad põskedel ülevalt alla. Hajuta jooned puudriga, et ei jääks väga järske triipe. Kontuurjooned võib ka mõlemale ninapoolele teha, et nina väiksem paistaks.

Jumet andvad puudrid

Pruunikad puudrid jätavad näost saledama mulje. Kasuta läbikumavat puudrit pärast kontuurjoonte tegemist, et anda põskedele värske sära ja rõhutada just õigeid kohti. Kanna puudrit näole pintsliga, tehes näol number 3 moodi liigutusi: alusta laubast, liigu edasi põsele ja seejärel lõuluule.

Viimane lihv

Kasuta läbipaistvat esiletõstvat puudrit silmade all ja nina juures, et anda näole heledust. Sel viisil paistavad ka kontuurjooned ja jumet andev puuder paremini välja ning su nägu tundub loomulik ja saledam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles